Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Kerstknutselen bij De Uiterton

Nieuws -> Informatief

Bron: Henk Morel
09-12-2013

Vrolijke vakantiedagen in de kerstweek

Programma: maandag en dinsdag 23 en 24 december 2013, 8 - ±12 jaar, van 10 tot 16 uur

’s ochtends, ’s middags, kerstgetimmer, ijzerknippen, schilderen, kerstcreatief. In de kerstvakantie leuke dingen doen? Dat kan - bij  De Uiterton !

Een wandhanger, kerstboompje of kaarshouder voor thuis, dat is het plan in het scheepstimmer-lokaal - met gaas en ijzerdraad, zagen en timmeren. Daarbij maak je versiersel, engel of  ander moois in het creatief lokaal - met vouwen, knippen en plakken, verf en glimmers. Als het lukt zelf kaarsen maken. Er is kerstlimonade en wie wil, kan even niksen, lezen of dromen van de Kerst.

kerst Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2013)

In de Kerstsfeer


Dan misschien: Oudjaarsdagen bij De Uiterton

maandag en dinsdag  30 en 31 december 2013 van 10 tot 16 uur, dit alleen bij voldoende belangstelling - laat het weten svp! Gepland is uitstapdag naar Hét Scheepvaartmuseum, timmer en diversendag.

Locatie:  clubhuis Amsterdamseweg 304  (achter) Amstelveen. Meebrengen: boterhammen voor tussen de middag - en trek oude kleren aan. Meedoen kost  euro 20,- per twee dagen, vrijwillige bijdrage welkom, Amstelveenpas  euro 7,50.

Inschrijving: via e-mailtje aan uiterton kerst@uiterton.nl , of onderstaande strook inzenden.

In de mail svp. alle gegevens vermelden, zoals gevraagd in strook. Wie direct inschrijft, is ‘t meest zeker van een plaatsje. Er is plaats voor 10 - 20 kinderen.

Sinds 1997 is De Uiterton in Amstelveen actief met jonge mensen, boten en natuur. Dit wordt herkend en erkend door de gemeente: in park De Braak is een clubhuis beschikbaar voor jeugdactiviteiten en restauratiewerk.

Foto Amstelveen

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.