Bijgewerkt: 18 juni 2024

Karin Bloemen komt op 6 april 2023 naar Libris Venstra signeren

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
25-03-2023

Op 4 april 2023 verschijnt het toegankelijke lifestyle-tuinboek Tuinieren à la Bloemen van Karin Bloemen. In het kader daarvan komt zij op donderdag 6 april naar Libris Venstra voor een Meet & Greet.

Van 11.30 tot 13.00 uur signeert zij haar boek en biedt zij elke bezoeker een klein extraatje aan. Over Tuinieren à la Bloemen. Voor alleskunner Karin, die haar baljurk en haaknaald heeft ingeruild voor een tuinschort en snoeischaar, geldt dat iedereen kan tuinieren, het hele jaar door. Samen met hovenier Paul Metselaar geeft ze praktische en leuke tuintips, verzamelt ze bijzondere adresjes in Nederland en ontmoet ze gepassioneerde mensen met veel verstand van tuinieren

Foto Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2023)

De omslag van het boek 'Tuinieren à la Bloemen' van Karin Bloemen

In haar vrolijke en informatieve cadeauboek geeft zij makkelijke tips voor beginners. Zij geeft antwoord op vragen als welke planten wanneer goed groeien, hoe je verduurzaamt, hoe je kunt omgaan met klierige mieren, hoe je een boerenhortensia uitdunt, wanneer je je rozen snoeit, hoe je je eigen kruidentuin maakt op een pallet en nog veel meer.

Ontspanning door inspanning. Karin Bloemen (1960) is cabaretière, zangeres en actrice; een kleurrijke mediapersoonlijkheid met een opvallende verschijning. Ze won een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. Karin Bloemen zit nooit stil – of ze nu op het podium staat, op televisie verschijnt, achter de bühne zit te haken of aan het tuinieren is.

Datum: donderdag 6 april 2023. Tijdstip: van 11.30 - 13.00 uur. Locatie: Libris Venstra, Stadsplein 102a, 1181ZM Amstelveen. Toegang: vrijAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.