Bijgewerkt: 6 oktober 2022

KaKa's opent haar deuren in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Anita Kloek
30-06-2010

KaKa's, een bedrijf voor creatieve en spirituele workshops houdt open huis. Karin Kloek is de oprichtster en drijvende kracht achter Kaka’s. Zij heeft zowel creatieve als spirituele opleidingen gevolgd, zoals mode en yoga.

Kaka  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

De zussen Anita (l) en Karin Kloek tijdens de opening van het culturele seizoen van Amstelveen in september 2009 in Kaka's kraam


Haar droom is, om haar twee passies te combineren en zo is Kaka’s geboren: een ruim centrum met weiland voor de deur, waar mensen creatief bezig kunnen zijn en tot zichzelf kunnen komen. Voor volwassenen zijn er cursussen, workshops, lezingen, bedrijfsuitjes en gelegenheidsfeestjes.

Voor kinderen zijn er verjaardagspartijtjes en in de zomervakantie Crea-dagen. Dit zijn dagen voor kinderen van 6 – 12 jaar in allerlei thema’s zoals: piraten, koken en bakken, circus, natuur, dans, enz.

De officiële opening is op zaterdag 3 juli 2010 11 uur, vervolgens open huis tot 17.00 uur, Legmeerdijk 272-b, Amstelveen Allen van harte welkom! Voor meer info: http://www.kakas.nl/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.