Bijgewerkt: 6 oktober 2022

KLM vliegt weer naar Aruba

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
23-12-2009

KLM hervat vanaf 1 februari 2010 de dienstregeling van Amsterdam Airport Schiphol naar Aruba Airport Reina Beatrix en vice versa. De frequentie bedraagt tweemaal per week. De vlucht wordt uitgevoerd in combinatie met de bestaande Curaçao- vlucht.

KLM staakte de lijndienst op 29 maart 2009. Vanwege de groeiende vraag van de klant naar deze bestemming, heeft KLM besloten weer naar en van Aruba te vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400. KLM en Martinair voeren naast elkaar de dienstregeling uit op deze bestemming.

"We zien dat de klant vraagt om een business class product naar en van Aruba. Om aan de verschillende wensen van onze passagiers tegemoet te komen, zetten we KLM-vluchten in naast Martinair op deze route", zegt Peter Hartman, president-directeur van KLM.

De vlucht met nummer KL0783 vertrekt vanuit Amsterdam op maandag en donderdag om 9:35 uur en komt dezelfde dag aan in Aruba om 14.15 uur. De retourvlucht met hetzelfde vluchtnummer vertrekt vanuit Aruba op maandag en donderdag om 15.25 uur en komt de volgende dag aan in Amsterdam om 8 uur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.