Bijgewerkt: 4 maart 2024

KLM vliegt vier keer per week naar Miami

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
29-10-2010

KLM vliegt met ingang van de zomerdienstregeling op 27 maart 2011 vier keer per week naar Miami International Airport. Hiermee vliegt KLM weer de directe verbinding tussen Amsterdam en Miami die in september 2004 voor het laatst werd uitgevoerd.

KLM voert de vlucht naar Miami uit met een MD-11. Dit toestel biedt plaats aan 285 passagiers; 24 passagiers in de World Business Class, 38 passagiers in de Economy Comfort Class en 223 passagiers in Economy Class. Alle stoelen zijn uitgerust met een persoonlijk beeldscherm en interactief entertainment.

De Amsterdam-Miami vlucht vertrekt iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag uit Amsterdam om 15.10 en arriveert in Miami om 19.10 lokale tijd. De retourvlucht vertrekt dezelfde dagen om 21.15 lokale tijd uit Miami en arriveert de volgende dag om 12.05 in Amsterdam.


Grotere kaart weergeven Miami International Airport in Florida, USA

Miami is voor de Nederlandse zakenreiziger en toerist een zeer interessante bestemming. De zakelijke markt wordt gekenmerkt door de hoogste concentratie van financiële instellingen in de Verenigde Staten en biedt vestiging aan vele multinationals. Voor de toerist staat de stad bekend om de vele mogelijkheden aan zonvakanties, cruises, kunst, culturele evenementen en festivals. Boeken is mogelijk vanaf donderdag 28 oktober via  de reserveringsystemen en www.klm.com.

Bram Gräber, Directeur KLM Nederland: “Dit is goed nieuws voor de Nederlandse markt. Naast dat deze bestemming belangrijk is voor zakelijke reizigers, is Florida een absolute topbestemming voor vakantiegangers. Met de toevoeging van Miami aan het netwerk van KLM is deze populaire bestemming weer non-stop vanuit Amsterdam te bereiken.”

Met Miami voegt KLM weer een bestemming toe aan de Joint Venture tussen Air France KLM, Delta Air Lines en Alitalia. Miami is het twintigste station in Noord- Amerika dat door KL/DL rechtstreeks met Amsterdam verbonden wordt. Met meer dan 250 dagelijkse trans-Atlantische vluchten en een vloot van 135 toestellen levert deze joint venture onze klanten de voordelen van een royaal netwerk met meer frequenties, aantrekkelijke tarieven en op elkaar afgestemde diensten voor trans-Atlantische reizen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.