Bijgewerkt: 1 oktober 2022

KLM verlaagt haar tarieven naar Europese bestemmingen

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
01-03-2011

KLM verlaagt vanaf 2 maart 2011 de tarieven vanuit Nederland naar een groot aantal Europese bestemmingen. Een retourticket kost voortaan € 99 op een twintigtal Europese bestemmingen.

De tickets bieden uiteraard de service en kwaliteit die de passagier gewend is van KLM. KLM vliegt altijd op luchthavens dichtbij de steden. Het tarief van het ticket is altijd all-in retour. Klanten hebben keuze uit veel en gunstige vertrektijden. Zo zijn er bijvoorbeeld zes vluchten per dag naar de stad Barcelona. Daarnaast mag de klant kosteloos een stuk ruimbagage van 23 kilo meenemen.

Fokker Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

De KLM Cityhopper PH-OFG Fokker F28 landt op Schiphol


KLM voert per komende zomer dagelijks 22 extra vluchten uit op Europese bestemmingen.  Dit is een toename van 9,5% in aantal vluchten en 850.000 in stoelen gedurende deze zomer. De extra vluchten worden uitgevoerd op populaire bestemmingen zoals Madrid, Barcelona, Genève, Berlijn en München en op strategisch belangrijke markten in Groot-Brittannië en Scandinavië.

KLM biedt een groot aanbod van vluchten naar vele Europese steden vanuit haar thuishaven Schiphol. KLM is daarom interessant zowel voor de zakelijke reiziger, als voor de vakantieganger die een stedentrip boekt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.