Bijgewerkt: 3 december 2023

KLM start proef catering naar keuze aan boord

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
25-05-2010

KLM start een test met catering naar keuze aan boord. Passagiers in de Economy Class kunnen kiezen uit vier soorten maaltijden op vluchten vanuit Amsterdam naar Bangkok en Taipei, Dubai, Kaapstad, Singapore en Denpasar. Bestellen kan bij het online inchecken. De test duurt tot en met augustus 2010. Deze optie wordt aangeboden naast de reguliere catering.

Klanten kunnen kiezen uit de maaltijden Gezond Japans, een licht verteerbaar Japans menu; een Indonesische rijsttafel en Bella Italia, Italiaanse gerechten. Ook kan men kiezen uit Verantwoord tafelen, een duurzame maaltijd met biologische kip, groenten en kaas. De maaltijd kan besteld en betaald worden via Internet Check-in tussen 30 uur en 24 uur voor vertrek. De prijs is 15 euro.

“De wensen en keuze van onze klant staan centraal. Deze testen we tijdens de proef met à la carte. Wij willen onze producten namelijk nog meer toespitsen op de verschillende klanten.”, aldus Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial.

De à la carte maaltijden maken onderdeel uit van het Delicious label, dat KLM sinds februari 2010 in de Economy Class op intercontinentale bestemmingen voert en zorgt voor een uniforme uitstraling van het product aan boord.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.