Bijgewerkt: 4 maart 2024

KLM campagne: 'De Wereld dichterbij'

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
23-03-2009

KLM en Amsterdam Airport Schiphol bundelen samen de krachten met geïntegreerde aanbiedingen aan de consument.

KLM biedt met de campagne “De Wereld dichterbij” tientallen procenten korting op retourtickets vanuit Nederland. Bij al deze actie tickets wordt ook parkeren op Schiphol voordeliger aangeboden. In combinatie met een actieticket profiteren KLM passagiers via Schiphol Smart Parking van kortingen tot ruim 40 %. KLM en Schiphol garanderen volop beschikbaarheid en bieden deze actie aan via www.klm.nl. De actie loopt tot en met 30 juni 2009.

Deze gezamenlijke actie is nu te zien in een landelijke reclamecampagne met onder andere TV- en radiocommercials. “Schiphol verbindt Nederland met de rest van de wereld en is daarmee van grote betekenis voor de Nederlandse economie. Daarom investeren we juist nu bij economisch ontij in aantrekkelijke aanbiedingen voor onze reizigers. Samen met KLM hebben we een unieke aanbieding ontwikkeld. Passagiers van KLM krijgen nog meer voordelen bij Schiphol Smart Parking,” aldus Maarten de Groof, commercieel directeur van Schiphol Group.<

Bram Gräber, directeur KLM Nederland: “Via deze gezamenlijke actie met Schiphol laten we zien dat vliegen vanaf Schiphol met KLM aantrekkelijk is. Consumenten kunnen tickets met flinke kortingen boeken via “De Wereld dichterbij”. Parkeren kan ook voordeliger via Schiphol Smart Parking”.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.