Bijgewerkt: 4 maart 2024

KLM blijft doorgaan met de samenwerking met topchefs

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
03-12-2011

KLM serveert vanaf 1 december 2011 in de World Business Class maaltijden van de Vlaamse chef-kok Peter Goossens van restaurant Hof van Cleve. Met deze topchef biedt KLM wederom hoogstaande kwaliteit aan haar passagiers, na eerder maaltijden van Sergio Herman, Jonnie Boer en Mario Ridder.

Restaurant Hof van Cleve van Peter Goossens is door Michelin bekroond met drie sterren. Daarnaast haalde Goossens in 2011 de vijftiende plaats in de top 50 van ’s werelds beste restaurants.

maaltijd Amstelveen
(Foto Capital Photos - 2011)

World Business Class maaltijd van KLM


“KLM blijft doorgaan met de samenwerking met topchefs en sommeliers”, zegt Erik Varwijk, Managing Director KLM. Internationaal is Peter Goossens uitgegroeid tot een begrip in de culinaire wereld. KLM is daarom ook zeer trots op deze samenwerking”.

“Het is voor mij een hele eer om mijn creaties de wijde wereld rond te sturen. In samenwerking met de groep professionelen van KLM en het team van mijn restaurant Hof van Cleve zijn we tot een zeer geslaagd resultaat gekomen’’, aldus Peter Goossens.

De maaltijden van Peter Goossens worden van 1 december 2011 tot eind september 2012 geserveerd op de intercontinentale vluchten vanuit Amsterdam. In totaal hebben KLM en Peter Goossens drie verschillende menu’s ontwikkeld.

Bij het samenstellen van de menu’s laat Goossens zich inspireren door typisch Vlaamse producten met een internationale twist. Bij de gerechten worden passende wijnen geserveerd, speciaal geselecteerd door de sommelier van restaurant Hof van Cleve die al meerdere malen benoemd is tot beste sommelier van België.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.