Bijgewerkt: 4 maart 2024

KLM behoudt cash management en financiering

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
27-01-2015

Er zijn gesprekken gevoerd tussen Air France-KLM Group en KLM Raad van Commissarissen over KLM cash management en financiering, dat is een technisch probleem geweest. Dezelfde discussies gevoerd met Air France. Technische richtlijnen over KLM, zonder overtollige cash transfer, hebben gisteren op 27 januari 2015 goedgekeurd door de KLM Raad van Commissarissen en zal onder de Air France-KLM Groep toezicht en leiding worden uitgevoerd. De coördinatie bij Air France-KLM Groep financiering is dus verbeterd, wat gunstig is voor zowel Air France-KLM en haar twee luchtvaartmaatschappijen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het hoofdkantoor van KLM in Amstelveen


KLM behoudt zeggenschap over de eigen kas – meldt dagblad De Telegraaf. Plannen van moederbedrijf Air France-KLM om de werkmaatschappijen overtollig kasgeld te laten overdragen aan de holding, zijn van de baan. Dat liet de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep dinsdagavond weten. Het besluit is genomen na intensief overleg tussen topman Alexandre de Juniac van Air France-KLM en de raad van commissarissen van KLM.


Lees ook: Beantwoording Kamervragen van de leden Van Helvert en Omtzigt (CDA) over overheveling financiëel beheer van KLM van Nederland naar Frankrijk (pdf 5 pagina’s)
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.