Bijgewerkt: 2 maart 2024

KLM Werelddeal 2011

Nieuws ->

Bron: KLM
11-01-2011

Van 12 januari 12 uur tot en met 31 januari 2011 biedt KLM opnieuw de Werelddeal Weken. Evenals in 2010 kunnen passagiers tijdens deze weken profiteren van aantrekkelijke kortingen op vluchten vanuit Nederland naar meer dan tachtig bestemmingen.

“Na het succes van vorig jaar en de enthousiaste reacties van onze klanten hebben wij besloten opnieuw de KLM Werelddeal Weken te houden. Een mooie stimulans voor de verkoop van tickets tot half juni en heel aantrekkelijk voor onze klanten, we bieden kortingen tot wel 35 procent", aldus Marjan Rintel, ad interim directeur KLM Nederland/Vice President verkoop & services KLM Nederland

De tickets van de KLM Werelddeal Weken zijn te boeken via reisagenten, www.klm.nl en via KLM Reserveringen. Vertrekken kan van 12 januari tot en met 15 juni 2011. KLM heeft samen met partners Air France, Martinair Cityjet, Alitalia en Delta Air Lines ruim tachtig bestemmingen over de hele wereld in de aanbieding. Een paar aantrekkelijke voorbeelden zijn vluchten naar New York voor 399 Euro, naar Hongkong voor 599 Euro, en naar diverse Europese bestemmingen zoals Rome, Madrid en Milaan voor 99 Euro.

Voordat de Werelddeal Weken echt van start gaan, maken consumenten kans op het winnen van tickets van 10 januari 07.00 uur tot en met 11 januari 20.00 uur via de actiesite www.wineenwerelddeal.nl . Wie kans wil maken op een gratis Werelddeal, hoeft zich alleen in te schrijven op de actiesite en daar een Werelddeal bestemming te kiezen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.