Bijgewerkt: 15 april 2021

Jongens en meisjes met musical talent gezocht!

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C Amstelveen
03-07-2018

Op zaterdag 14 juli 2018 houdt de afdeling theater van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen audities voor de musical Beauty and the Beast jr. Bij Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen worden er op woensdag en zaterdag musical lessen gegeven op het Stadsplein in Amstelveen. In deze lessen wordt er wekelijks aandacht besteed aan zingen, dansen en acteren.  Natuurlijk vinden er jaarlijkse enkele optredens plaats waarin de leerlingen op een podium kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben.

Foto Amstelveen
(Bron Platform C Amstelveen - 2018)

Musical productieklas


Musical productieklas. Getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor de zogenaamde ‘musical productieklas’. In deze klas ga je met z’n allen een musicalproductie maken met liedjes, scènes en dansen. Afgelopen jaar speelden we Hairspray met 3 nagenoeg uitverkochte voorstellingen in de Kleine Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Komend jaar vindt de uitvoering van Beauty and the Beast plaats in het weekend van 22 en 23 juni 2019.

Beauty and the Beast. Belle is een jonge vrouw die gevangen genomen wordt door een Beest. Ze laat dat gebeuren in ruil voor de vrijheid van haar vader en ondanks dat ze bang is, wordt ze al snel bevriend met de betoverde bewoners van het kasteel. Ze leert voorbij het afschrikwekkende uiterlijk van het Beest te kijken en wordt al snel verliefd op hem. Zal de betovering verbroken worden? Wil jij komend seizoen stralen in een musical? Kan je zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 10 - 18 jaar? Geef je dan op voor de audities voor de musical Beauty and the Beast door een e-mailtje te sturen naar [email protected]Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.