Bijgewerkt: 29 september 2023

Jeroen van Inkel bezoekt Libris Venstra in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
23-04-2014

'Kortsluiting' is het thrillerdebuut van Jeroen van Inkel, radio-dj bij het Q-Music, en bij de wat 'oudere' radiofanaat zeer bekend van radio Veronica. In deze literaire thriller blijft Van Inkel dicht bij de radiowereld. DJ Vrank van Houten heeft een goed beluisterd programma op de landelijke radio, daarnaast heeft hij een misdaadprogramma bij een lokale omroep. Hij wil niets liever dan doorbreken in de misdaadjournalistiek.

Foto Amstelveen
(Foto Mark Uyl - 2014)

Jeroen van Inkel, geboren als Jeroen Hendrik Donderwinkel (1961), is een diskjockey bij Q-Music en schrijver


Wanneer hij wordt getipt over een oude zaak, ziet hij zijn kans schoon. Als hij dit mysterie weet op te lossen, staat hij definitief op de kaart als dj en misdaadjournalist. Nederlands meest bekende dj, Jeroen van Inkel, heeft Kortsluiting met veel vaart geschreven. In een vlotte schrijfstijl haalt Van Inkel uit naar de maatschappij en de glamourwereld, zonder daarbij zijn kenmerkende humor te verliezen.

Zaterdag 3 mei 20014 zal 'Rinkeldekinkel'  Jeroen van Inkel bij Venstra zijn boek komen signeren. Hij zal met alle liefde een exemplaar signeren tussen 15 en 16 uur in de winkel! Toegang gratis. zie ook www.venstra.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.