Bijgewerkt: 2 oktober 2022

Inspiratie opdoen bij WeddingFair 2014 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: WeddingFair
08-03-2014

Het is weer zo ver, WeddingFair is voor het 8ste opeenvolgende jaar in Amstelveen. Op zondag 16 maart 2014 om 11:00 gaan de deuren van de grootste trouwbeurs van de regio open. Tot 17:00 uur kunnen bruidsparen in de Nieuwe Bankrashal van alles vinden, wat ze nodig hebben voor hun bruiloft. Creatieve bedrijven uit de regio informeren aanstaande bruidsparen over de professionele mogelijkheden die zij bieden om een trouwdag te organiseren die zorgt voor de mooiste dag van je leven. De entree is nog altijd gratis!

Modern

Veel bruidsparen starten langer dan één jaar voor de trouwdatum met de voorbereidingen en de zoektocht naar wat ze nou allemaal willen voor hun bruiloft. Vaak is internet in eerste instantie een makkelijk hulpmiddel. Maar bruidsparen willen de producten voelen, zien en proeven. Op de beurzen van Weddingfair kan dat allemaal! 

Bij WeddingFair is alles echt en tastbaar. Zo weet je in ieder geval zeker, dat je de juiste keuzes maakt voor jouw bruiloft. WeddingFair biedt alles onder één dak op het gebied van bruidsreportages, trouwringen, bruidstaarten, beauty, duiven, foto, trouwvervoer, maar ook de weddingplanner en nog veel meer. Hierdoor krijgen de aanstaande bruidsparen een breed beeld over hun ideale trouwdag.Beautyplein voor iedereen!

Voor de aanstaande WeddingFair beurs in Amstelveen hebben zij ervoor gekozen om een beautyplein te creëren. Zo hebben ze een beautysalon die zich richt op het verbeteren van een schrale huid (ook voor de bruidegom). Heb je al eens gehoord van Shellac? Dit is een verbeterde lak, waarmee je nagels de hele dag mooi blijven en niet afbladeren. Op de beurs kun je een gratis proefbehandeling krijgen. Voor visagie en het perfecte kapsel kun je terecht bij Lonneke van Dijk. Zij is gespecialiseerd in bruidswerk. Lonneke is een prijswinnende bruisstylist.

3D-wedding moodboard workshop

Naast al het bekijks, heb je bij WeddingFair nog meer om te beleven namelijk je eigen moodboard maken. Met de workshop ''Maak een 3D-wedding-moodboard (visualisatie) voor je bruiloft'' maak je onder professionele begeleiding van styliste Margreet Strijker een sfeervoorstelling van jouw aanstaande bruiloft.

Het leuke aan deze workshop is, dat je geen fotocollage maakt maar een 3D-moodboard met échte materialen die verzorgd worden door WeddingFair. Deze workshop is geheel gratis, en je mag het moodboard meenemen naar huis. Een moodboard is een handig middel om ook jouw leveranciers te laten zien, welke sfeer jouw dag moet ademen; dus neem het mee naar al je afspraken!

Cupcake workshop

Buiten de vele andere belevingen op de beurs, heeft WeddingFair ook een cupcake workshop voor jong en oud. Tijdens deze workshop creëer je, je eigen cupcake. Dit kan gewoon voor de lol, of je maakt een cupcake die jij wil op je trouwerij. Door een eigen cupcake te maken en deze mee te nemen naar jouw gesprek met de patisserie laat je precies zien, wat jij wil voor jouw trouwerij.

Kinderopvang met leuke activiteiten

Om de beurs toegankelijk te maken voor jong en oud is er tijdens de beurs in Amstelveen een nanny aanwezig. Zij heeft een stand speciaal voor kinderen; hier worden de kinderen bezig gehouden met leuke activiteiten

WeddingFair, Nieuwe Bankrashal, Pandora 3, 1183 KK Amstelveen. Zondag 16 maart 2014 van 11.00 tot 17.00. Gratis entree. Workshop Moodboard en Cupcakes maken. Bruiden ontvangen de nieuwste editie van het magazine Huwelijk en de Trouwagenda ter waarde van 15 euro cadeau . Alle info lees je op de site www.weddingfair.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.