Bijgewerkt: 4 december 2021

Inschrijfavonden voor Vakantiekamp Kinderland Amstelveen 2018

Nieuws -> Informatief

Bron: Thomas Bakker
12-03-2018

Vakantiekamp Kinderland Amstelveen 2018 komt er weer aan. Er zijn weer inschrijfavonden voor kinderen die willen deelnemen aan Kinderland. De inschrijfavond vindt plaats op 26 maart 2018 in het Hermann Wesselink College (Startbaan 3 in Amstelveen) van 19.30 tot 20.30 uur. De prijzen voor dit jaar zijn € 105, en voor Amstelveenpashouders € 12,50. Het mogelijk om zowel contant, per bank overschrijving of met PIN te betalen. Kinderland is voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.

Kinderen die tijdens de inschrijfavonden ingeschreven worden, krijgen gegarandeerd een plek. Voor alle aanmeldingen die later binnenkomen is er alleen plek op basis van beschikbaarheid. Vakantiekamp kinderland valt elk jaar in de vierde en vijfde week van de basisschool zomervakantie. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018 (uitgezonderd het weekend). Stichting Kinderland zal ook dit jaar weer meer dan 600 kinderen vermaken. Ieder jaar is dit weer een groot succes.

Foto Amstelveen
(Foto Vakantiekamp Kinderland Amstelveen/Facebook - 20187)

Deelnemers van het Vakantiekamp Kinderland Amstelveen in de zomer van 2017De zomervakantie kan voor een kind best lang aanvoelen en twee weken naar Kinderland is dan een hele leuke invulling. De kinderen zijn elke dag welkom tussen 8.30 en 16.30 waar een team van (zeer enthousiaste) vrijwilligers klaar staat om er met de kinderen weer een geweldige dag van te maken. De activiteiten zijn zeer uiteenlopend en passend bij de leeftijd van de kinderen. Ze vinden plaats op het terrein van het Hermann Wesselink College op de Startbaan 3 in Amstelveen, of op locatie. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.kinderland-amstelveen.nl  of per e-mail kinderland.amstelveen@gmail.com. Wij zijn ook op Facebook te vinden! www.facebook.com/kinderlandamstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.