Bijgewerkt: 1 maart 2024

In Krokusvakantie 2019 kunnen kinderen voor 1 euro reizen bij Connexxion

Nieuws -> Informatief

Bron: Connexxion
15-02-2019

Zaterdag 16 februari 2019 start vervoersmaatschappij Connexxion met de Kids Vakantie Dagkaart actie. (Groot)ouders met (klein)kinderen kunnen met kinderen van 4 t/m 11 jaar een reis maken met de bus, waarbij de kinderen maar € 1,- betalen. Het kaartje koop je bij de chauffeur.

Daarmee kan de hele dag gereisd en overgestapt worden op alle Connexxion bussen in Amstelland-Meerlanden. Bewaar dit kaartje goed, want als je later in de vakantie de (klein)kinderen weer meeneemt, ruil je het kaartje in bij de chauffeur en krijg je een gratis dagkaartje uitgereikt. En dat kan alle dagen van de Krokusvakantie tot en met zondag 24 februari 2019.

Foto Amstelveen
(Bron Connexxion - 2019)

Kids Dagkaart flyer van Connexxion


Deze actie is van toepassing op alle rood grijze R-net bussen, de Schipholbussen en de witte bussen van Connexxion. Voor de aankoop en het reizen met dit kaartje geeft Connexxion aan dat er altijd een volwassene bij moet zijn als begeleider. Dezelfde actie is ook in de Kerstvakantie gehouden en heeft veel gezinnen doen besluiten extra van de bus gebruik te maken. Alle informatie over deze actie is hier te vinden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.