Bijgewerkt: 19 april 2024

In 10 stappen hypotheekvrij!

Nieuws -> Informatief

Bron: Remco Houtepen
16-06-2012

In 10 eenvoudige stappen hypotheekvrij door het leven? Kom naar de lezing van Gerhard Hormann bij Libris Venstra. De schrijver van het spraakmakende boek 'Hypotheekvrij!'  geeft dinsdag 3 juli 2012 om 20.00 uur in onze winkel in het Stadshart. Vragen staat vrij en de toegang is gratis. Wel graag aanmelden zodat er een stoel voor u klaar staat!

Zijn financiële adviseur raadde het Gerhard nadrukkelijk af en volgens iedereen was hij een dief van zijn eigen portemonnee. Maar een paar jaar geleden besloot schrijver Gerhard Hormann, dat het zo genoeg was geweest: dwars tegen alle adviezen in begon hij zijn hypotheek af te lossen.

hypotheek Amstelveen
(Bron Venstra - 2012)

De flyer van de lezing 'Hypotheekvrij!


Meteen zag hij zijn maandelijkse woonlasten dalen en kwam er een nieuw einddoel binnen handbereik: 'gratis' wonen. In zijn openhartige autobiografische verslag lees je wat banken je nooit vertellen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe iedere woningbezitter versneld van zijn hypotheekschuld af kan komen en vooral waarom je daar geen dag langer mee moet wachten.

Met het huidig economisch tij en de door de politiek aangekondigde aanpak van de Hypotheekrenteaftrek een onderwerp dat voor veel huizenbezitters een grote mate van urgentie kent. Niet alleen geeft de Gerhard tal van nuttige adviezen en praktische tips, hij beschrijft uit eigen ervaring ook, hoe deze nieuwe manier van leven hem veel gelukkiger heeft gemaakt.

Gerhard Hormann woont in een boerderijtje aan het einde van een doodlopende weg in Noord-Holland. 'Hypotheekvrij!' is zijn tiende boek. Het boek kost: € 14.95. Lezing: gratis. Meer informatie vindt u op www.venstra.nl  . Aanmelden info@venstra.nl , of tel 0206419880. Verrassend om te zien hoeveel geld er maandelijks ineens overblijft en hoe snel een hypotheekschuld kan slinken.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.