Bijgewerkt: 27 september 2022

Humanitas Amstelland verhuist naar Bouwerij 4

Nieuws -> Informatief

Bron: Humanitas Amstelland
21-01-2021

Humanitas Amstelland verhuist per 1 februari 2021 naar Bouwerij 4, 1185 XX Amstelveen. De vaste medewerkers van Humanitas Amstelland betrekken een goede werkplek voor het ontvangen van deelnemers en voor overleg met vrijwilligers.

Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk dat zo’n 90 vrijwilligers in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn doen. Het gaat daarbij om de ondersteuning van mensen op het gebied van thuisadministratie (TA), gezinsondersteuning (Home-Start) en de begeleide omgangsregeling (BOR) voor kinderen  van gescheiden ouders. In deze tijd wordt veel van het werk online en telefonisch gedaan, maar als dat nodig is kan er op het kantoor ook coronaproof gewerkt worden.Home-Start biedt tijdelijke gezinsondersteuning! Vrijwilligers van Home-Start geven ondersteuning aan ouders die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Humanitas BOR zet jullie kind centraal bij de omgang Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangsregeling (BOR) helpt je 3 tot 6 maanden in een moeilijke tijd van jullie leven. Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Humanitas Financiële Cafés bieden gratis ondersteuning bij vragen over geld- of financiële zaken. Een afspraak is niet nodig, u kunt gewoon bij ons binnenlopen.

Heeft u ondersteuning nodig, wilt u vrijwilliger worden of Humanitas ondersteunen als lid of donateur bezoek dan onze website: www.humanitas.nl/afdeling/amstelland . Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Wij werken vanuit de vier kernwaarden; gelijkwaardigheid, eigen regie, verantwoordelijkheid, vraaggericht.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; er zijn ruim 80 afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.