Bijgewerkt: 2 maart 2024

Huisartsenpost Amstelland doet onderzoek

Nieuws -> Informatief

Bron: Huisartsenpost Amstelland
28-01-2011

Onderzoek naar patiëntervaringen op Huisartsenpost Amstelland

Huisartsenpost Amstelland doet periodiek onderzoek naar de ervaringen van patiënten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van de huisartsenpost. Aan de hand van deze ervaringen willen we de kwaliteit van de zorg op de huisartsenpost bewaken en verbeteren.

De komende maanden zal dit onderzoek worden uitgevoerd. Patiënten die de komende periode gebruik maken van de huisartsenpost, kunnen achteraf benaderd worden door IQ Healthcare.

IQ Healthcare is het onderzoeksbureau dat door Huisartsenpost Amstelland gevraagd is om het onderzoek uit te voeren. De vragenlijsten zullen door hen anoniem worden verwerkt. Dit betekent dat niemand zal weten welke antwoorden u gegeven heeft.

Patiënten die niet benaderd willen worden voor het onderzoek, kunnen dit tijdens hun contact met de huisartsenpost laten weten, dan wel dit achteraf kenbaar maken door te bellen naar 020-4562006. Kijk voor meer informatie over Huisartsenpost Amstelland op www.huisartsenpost-amstelland.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.