Bijgewerkt: 27 september 2022

Hudson's Bay Nederland opent haar eerste warenhuis in Nederland

Nieuws -> Informatief

Bron: Hudson's Bay
28-08-2017

Hudson's Bay Nederland onthult met trots haar merkportfolio, omdat in 2017 voorbereidingen zijn getroffen voor de opening van winkels in 10 Nederlandse steden. Met een matrix die bestaat uit TOPSHOP, TOPMAN, CK Jeans, Opening Ceremony, The Kooples, Nike, Rika, Love Stories, MAC, Aveda, Vedder & Vedder, Vitra en HAY, is Hudson's Bay gepositioneerd om de ultieme modebestemming voor Nederlandse klanten te worden.

In Amsterdam gaat de eerste zaak in Nederland van Hudson's op 5 maandag september 2017 open aan het Amsterdamse Rokin. Op 7 september 2017 gaan de warenhuizen van Hudson's Bay in Rotterdam en Den Haag open. Het warenhuis Hudson's Bay stelt twee essentiële doelen vast: voortdurend verrassen haar gasten met fantastische mode-, schoonheids-, huis- en lifestyleproducten en klantenservice naar het volgende niveau, waardoor elke gast zich echt speciaal voelt. Een uniek aspect van deze formule is het flexibele ontwerp van de winkels, waardoor blijvende aanpassingen mogelijk zijn om de gasten voortdurend te verrassen en tegemoet te komen aan hun behoeften. Daarnaast zijn de merkportefeuilles in elke stad speciaal aangepast om lokale smaken aan te pakken.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het warenhuis van Hudson's Bay in Amstelveen in aanbouw op 27 augustus 2017. Het gebouw is nog helemaal niet klaar om geopend te worden. In Amstelveen moet nog veel gebeuren met het pand en waarschijnlijk wordt de zaak in 2018 geopend


Het assortiment is een mix van Amerikaanse premiummerken, Europese merken en nationale en internationale merken, zoals:

-Mode: Internationale merken, zoals Topshop / Topman, Tommy Hilfiger, HUGO, CK-jeans, Armani AX en Polo Ralph Lauren; Atleisure merken zoals DKNY en Puma; hedendaagse labels zoals Theorie, American Vintage, The Kooples, VINCE en Opening Ceremony; en-komende lokale merken, zoals Anecdote, Essentiel en Krakatau. Het assortiment omvat ook Nederlandse denimmerken, zoals Scotch & Soda, G-Star en Denham.

-Schoenen: De grote sneakerafdeling omvat Nike, Adidas en New Balance. Er is ook een groot aantal internationale merken, zoals Sam Edelman, Nine West, UGG en Kennel & Schmenger en Nederlandse labels, zoals Floris Van Bommel.

-Handtassen: Internationale merken, zoals Kate Spade, Rebecca Minkoff en Tory Burch, en opkomende merken, zoals Atelier de L'Armée, WANT Les Essentiels en Rika. Het vintage concept LXR en Co is het juweel in de kroon van de handtasafdeling, met iconische vintage tassen door labels als Louis Vuitton en Hermès.

-Lingerie: Calvin Klein, Falke, Wolford, Björn Borg, Liefdesverhalen, Vanity Fair en Underprotection.

-Schoonheid: Iconische merken, zoals MAC en Urban Decay, evenals spannende nieuwkomers, zoals L: A Bruket, Bumble and Bumble, Grown Alchemist, Marie-Stella-Maris, Laboratorio Olfattivo en Penhaligon's. Aveda zal ook salons openen in 3 van de 10 winkels.

-Sieraden en horloges: Exclusieve lanceringen van Karl Lagerfeld, Olivia Burton, Estella Bartlett en BaubleBar en merken, zoals Cluse, Fromanteel en Movado. Deze categorie omvat ook ontluikende jonge ontwerpers, zoals The Boyscouts, Sotine, Charlotte Wooning en Vedder & Vedder.

-Kinderen: Vingino, Bellerose, Nike, GOSOAKY, LOOXS, en Brian + Nephew.

-Huis en levensstijl: Vitra, HAY, Paperchase en een exclusieve samenwerking met Delicious op zowel voedingsmiddelen als non-food producten. Dyson zal actief zoeken naar interactie met de gasten in de thuis- en schoonheidsafdeling via 'ervaringseenheden', waar specialisten voortdurend nieuwe producten laten zien.

Foto Amstelveen
(Bron Rijnboutt Architecten - 2016)

Het nieuwe moderne ontwerp (artist impression) van Frederik Vermeesch van Rijnboutt Architecten van het gebouw van het Hudson's Bay warenhuis in Amstelveen


Deze brede waaier van topmerken is de sleutel tot Hudson's Bay-positionering als een premium warenhuis, waarin service en gastervaring voorop staan. Alle winkels zijn voorzien van STUDIOS: speciale gebieden met een grote verscheidenheid aan partnerschappen en merklanceringen om de gasten keer op keer te verrassen. De STUDIOS zullen ook een schijnwerper op jong talent schijnen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.