Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Hoofdkantoor Esprit Benelux opgeleverd

Nieuws -> Informatief

Bron: MAB Development
06-09-2010

MAB Development Nederland BV heeft in een recordtempo het nieuwe hoofdkantoor van Esprit gerealiseerd. Het eigenzinnige kantoorgebouw met showroom van ca. 6.000 m² en 115 verdiept gelegen parkeerplaatsen, is onderdeel van het project 'Het Parc' in Amstelveen. Het gebouw is in belegging genomen door Hannover Leasing.

“Deze ontwikkeling is bijzonder snel gegaan”, aldus Jeroen Galle, Directeur Projecten, verantwoordelijk voor de kantorenportefeuille van MAB Development. “Samen met Esprit is een custom made kantoor gerealiseerd.

Esprit Amstelveen
(Tekening MAB - 2010)

Artist impression van het hoofdkantoor van Esprit Benelux in Amstelveen


Het is een mooi voorbeeld van hoe gebouwen binnen de ontwikkelingen van “Het Parc” gerealiseerd kunnen worden. MAB heeft de gebruiker gefaciliteerd bij het ontwerpen van de inrichting van het gebouw. Het kantoor en de showroom dragen hierdoor sterk bij aan het imago en de efficiënte bedrijfsvoering van Esprit”.

Het gebouw is onderdeel van de MAB Development ontwikkeling “Het Parc”. Het Parc biedt plaats aan meer dan 50.000 m² commerciële ruimten voor kantoren, showrooms en bedrijfsruimten met voorzieningen voor 700 verdiept liggende parkeerplaatsen. Dit alles op een geweldige zichtlocatie vanaf de A9.

Ontwerp en realisatie Esprit kantoor

Het Esprit gebouw is ontworpen door architectenbureau Bekkering Adams architecten. De bouw van dit project is uitgevoerd door Sprangers Bouwbedrijf uit Delft.

MAB Development

MAB Development - onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep - heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk en richt zich op de ontwikkeling van multifunctionele projecten. De organisatie werkt als partner samen met publieke en private partijen om te komen tot geïntegreerde oplossingen voor binnenstedelijke projecten waarin wonen, winkelen, werken en parkeren samenkomen. Kennis van de markt en ervaring als creatieve conceptontwikkelaar zijn hierbij belangrijke instrumenten.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.