Bijgewerkt: 30 november 2021

Hobby Stoffenmarkt in Wester Gasfabriek Amsterdam

Nieuws -> Informatief

Bron: A. Siedsma
04-04-2011

Op het terrein van de Wester Gasfabriek in Amsterdam vindt zondag 10 april 2011 van 10-17 uur een hobby stoffenmarkt plaats. De Kanaalpromenade aan de Haarlemmerweg wordt omgetoverd tot een waar stoffenplein.

Stoffenbeurs  Amstelveen
(Foto Siedsma - 2011)

Stoffenbeurs


U vindt hier 120 kramen met stoffen en aanverwanten voor de zelf maakmode op het gebied van interieur, mode en hobby: damesstoffen, kinderstoffen, oosterse stoffen, gordijn- en meubelbekledingstoffen,  lingeriestoffen, quiltstoffen, breiwol aangevuld met fournituren, patronen, accessoires., enz.  Er is een grote naaimachinestand van Janome, bemand door Naaimachinehandel Wildschut,   met demonstraties en workshops voor groot en klein.

Het Huis van Anna, een winkel/galerie gericht op textiele werkvorming ( vilten, breien en haken ). Zij geven demonstraties vilten en verkopen het benodigde materiaal zoals viltwollen, breiwollen en aanverwante artikelen. U kunt aanschuiven bij Breiwerk West, de gezelligste breiclub van Amsterdam.  De Levende Etalagedag in Delft vindt daar twee keer per jaar plaats.

Het thema dit jaar is: ‘Helemaal Goud’! Twee kunstkarakters van de levende Etalage zullen in Amsterdam op deze markt aanwezig zijn. Deze hobby stoffenmarkt wordt georganiseerd door De Stoffenbeurs, een organisatie die inmiddels ruim 10 jaar stoffenbeurzen en hobbymarkten door heel Nederland organiseert. De toegang tot de hobby stoffenmarkt is gratis. Kom zondag 10 april 2011 van 10-17 uur naar de  Hobby Stoffenmarkt  Wester Gasfabriek, Kanaalpromenade,  Polonceaukade 27 1014 DA Amsterdam. Info  www.stoffenbeurs.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS