Bijgewerkt: 2 december 2021

Het vernieuwde wijkcentrum Westend wordt op 9 januari 2016 geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: AanZ-Amstelveen
21-12-2015

Zaterdag 9 januari 2016 wordt het vernieuwde wijkcentrum Westend geopend door het college B en W van Amstelveen. Het wijkcentrum is uitgerust met alle faciliteiten die horen bij een modern wijkcentrum. AanZ-Amstelveen is er dan ook heel trots op dit met de beheerders Trudy en Gerard namens de gemeente te gaan beheren. Zij zullen hun uiterste best doen om dit centrum samen met alle wijkbewoners tot een fraai bruisend wijkcentrum te ontwikkelen.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2013)

Artist impression van het vernieuwde Westwijkplein


De Bewoners Initiatief Groep heeft een mooi programma samengesteld voor deze feestelijke openingsdag. De officiële opening voor genodigden is om 11.00 uur. Vanaf 12.00 uur is dan iedereen welkom om het nieuwe Westend te komen bekijken. Er zullen diverse leuke workshops en demonstraties zijn. Om 12.30 uur zal het gospelkoor voor u zingen en om 13.30 uur is de start van het Talentenpodium. Vanaf 16.00 uur is er een receptie met een hapje en een drankje en voor de kinderen een kinderbingo.

Vanaf 11 januari 2016 vinden in het Westend weer de reguliere activiteiten plaats. Er is nog ruimte voor veel meer activiteiten. U bent van harte welkom uw wijkinitiatief hier onder te brengen, de sociaal beheerders van AanZ nemen graag de mogelijkheden met u door.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS