Bijgewerkt: 29 maart 2024

Het eerste e-book van Damespraatjes online

Nieuws -> Informatief

Bron: Yvette Cramer
30-05-2012

Genieten van cocktailverhalen op je e-reader, of tablet

De zomer komt eraan. En dat is hét moment om weer eens heerlijk boeken te gaan lezen én van een cocktail te genieten. Op je tablet, je e-reader of op je smartphone genieten van verhalen en tegelijkertijd inspiratie opdoen voor heerlijke mixdrankjes. Damespraatjes doet daarom al haar lezeressen een gratis e-book cadeau!

Vorig jaar hield Damespraatjes in de zomermaanden een blogwedstrijd met als thema cocktail. Daar kwamen zoveel goede reacties op, dat Damespraatjes besloot de leukste verhalen over cocktails te bundelen en cadeau te doen aan haar bezoekers. Het e-book ´Zomerse cocktailverhalen´ is vanaf nu gratis te downloaden op de website van Damespraatjes.

cocktailverhaal Amstelveen
(Bron Totemboek - 2012)

De 'omslag' van de exclusieve e-book uitgave van Damespraatjes: 'Zomerse cocktailverhalen' in Adobe Digital Editions geopend


Sandra Blikslager, hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes: ´Op Damespraatjes spelen boeken een belangrijke rol. Onze bezoekers houden van verhalen en dat blijkt ook uit het enthousiasme waarmee inzendingen voor de blogwedstrijd vorig jaar binnenkwamen. Wij zijn tegelijkertijd erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de boekenwereld en spelen daar nu op in met ons eerste e-book.

Samen met Totemboek hebben we van de populairste blogverhalen over cocktails een e-boek gemaakt. Het is een leuk boek geworden om op het strand, of onderweg naar de vakantiebestemming te lezen op een e-reader, een tablet of zelfs op je smartphone.

En het leuke: het boek is gratis te downloaden op onze website.´ Het e-book is een uitgave van Damespraatjes in samenwerking met Totemboek, een boekproductiebureau uit Amstelveen, gespecialiseerd in uitgeven op maat.

Over Damespraatjes

Damespraatjes.nl is het online gratis vrouwenmagazine en staat dagelijks vol met leuke nieuwtjes. De website volgt trends op de voet en biedt veel informatie over lifestyle, lezen, gezondheid, leuke prijsvragen waarbij boeken gewonnen kunnen worden en shoppen.

Over Totemboek

Totemboek produceert, publiceert en realiseert originele, mooie, stijlvolle en digitale uitgaven op allerlei gebied. Altijd tot in de puntjes verzorgd en altijd in nauw overleg met  opdrachtgevers en auteurs. Meer informatie op www.totemboek.nl .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.