Bijgewerkt: 30 september 2023

Het Rode Kruis wandelproject gaat weer beginnen!

Nieuws -> Informatief

Bron: Rode Kruis Amstelveen
28-02-2013

Het wandelproject van Vita Welzijn en Advies en het Rode Kruis Amstelveen gaat ook in 2013 weer van start. De eerste wandeling begint op dinsdag 5 maart. Maar op woensdag 6 maart is de officiële start vanaf het M.O.C aan de Lindenlaan 75 in Amstelveen.

Het wandelproject is  bedoeld voor ouderen die zich (te) onzeker voelen om alleen op straat te gaan, slechtzienden, of mensen die slecht er been zijn en  toch eens een keer de deur uit willen. Om mee te kunnen gaan dienen de deelnemers in staat te zijn zo’n 800 meter te wandelen evt. met de rollator

Het project wordt in samenwerking georganiseerd door Vita Welzijn en Advies en het Rode Kruis Amstelveen. Vorig seizoen heeft het Theo Janssen Fonds MOC het project gesponsord.

Wij hopen ook dit jaar weer een donatie te krijgen.

Wekelijks wordt er vier keer gewandeld:

-op dinsdag vanuit het Woon- en Leefcentrum Middenhof, Willem Dreeslaan 155,

-op woensdag vanuit het M.O.C. ,Lindenlaan 75 en

-op donderdag vanuit het Pluspunt, Smeenklaan 1.

Programma ziet als volgt uit:

09:45 – 10:15 uur Verzamelen koffie- of thee drinken op het vertrekpunt

10:15 – 10:30 uur Vervoer naar de wandellocaties met de  Rode Kruis bus

10:30 – 11:15 uur Wandelen onder begeleiding

11:15 uur Vervoer terug naar het vertrekpunt

Heeft u belangstelling om hieraan mee te doen?  Meldt u zich dan bij Rode Kruis Amstelveen (tel: 020 – 641 44 99) of bij een van de wijksteunpunten. Het kan ook per mail : info@rodekruisamstelveen.nl of info@vitawelzijnenadvies.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.