Bijgewerkt: 2 december 2021

Het Business Centre van Regus in Amstelveen geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb / Regus
09-09-2009


Regus, de grootste leverancier ter wereld van werkplek oplossingen, heeft haar nieuwe kantoor geopend op dinsdagmiddag 8 september 2009 in Amstelveen. Het bedrijf biedt het breedste scala van producten en diensten, die het mogelijk maken, dat personen en bedrijven overal aan het werk kunnen blijven, waar en wanneer ze een ruimte nodig hebben.

Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

De middag kan niet meer stuk voor burgemeester Jan van Zanen bij Regus


Regus werkt met meer dan 1000 zakelijke centra in 450 steden in 75 landen en biedt volledig ingericht- en bemande kantoren, eerste klas bedrijfsondersteunende diensten, vergadering, conferentie- en trainingsfaciliteiten en het grootste netwerk van openbare videoconferentie kamers, voor meer dan 200.000 klanten per dag. Het kantoor in Amstelveen werd geopend door Eduard Schaepman CEO van Regus Benelux en Jan van Zanen burgemeester van Amstelveen aan de Laan van Kronenburg 2.

Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Jan van Zanen burgemeester van Amstelveen luistert naar de toespraak van Eduard Schaepman (r) CEO van Regus Benelux


De heer Schaepman zei in zijn toespraak:

“Welkom, wij staan hier op een heugelijk feit, dat de kantoren als zoete broodjes gaan eruit, maar ik kan u vertellen; ze zijn geen zoete broodjes, maar ze zijn goed en degelijk ingerichte werkplekken. Wij hebben een budget kantoor in dit pand speciaal voor deze recessie, waar wij nu zitten, maar er is ook een klant, die echt heel briljant wil zitten en heeft gekozen voor een “room with a view”met een prachtig uitzicht op het schone dorp Amstelveen, wat altijd slaapt.

Het staat nog steeds op Google: dorp Amstelveen, dit kunt u straks corrigeren, maar goed, ik zie het als een dorp, want er is maar een stad en dat is Amsterdam. Het blijft een slaapstad, maar het verbaast mij, dat er zo veel werkenden zijn hier. Ik heb het begrepen, dat van de 80.000 inwoners zijn er toch behoorlijk wat internationale mensen, die er wonen en ze niet de Nederlandsche nationaliteit hebben en ze hier, of in Amsterdam werken.

Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

De aanwezigen luisteren naar de toespraak


Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Vlnr.: Jan Brockhoff makelaar, Alphons Böggeman voorzitter - en Tineke Hanssen, directeur Ondernemersvereniging Amstelveen waren ook aanwezig tijdens de opening


Een hele grote groep van Japanners en dat merken wij hier gelijk aan de vragen, die wij hier krijgen, zelfs uit Japan. Men weet, dat wij hier vestigingen aan het openen zijn en de gemeenschap weet, dat hier ook en dan krijgen wij automatisch hier aanvragen. Dat is heel leuk en fijn. Nu staan wij hier om het 48ste center in de Benelux te openen, in vijf jaar tijd van 21 naar 48! Vorige week hebben we mogen doen met uw collega in Zeist en over twee weken gaan wij dat doen in Almere met een burgermoeder voor het eerst. Maar ik ben zeer blij, dat burgervader Jan van Zanen vandaag onze opening wil verrichten, maar hij wilde ook paar woorden uitspreken.”

Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Regus medewerkers genieten van de show van de CEO en de burgemeester


Jan van Zanen kreeg het woord en zei de volgende:

“Geweldig zo een man, he? Tegen de trend in investeren al op 48 plekken in de Benelux! En het is nog lang niet klaar, want de Regus business centers in Nederland en verder buiten, zal laten zien. En hij heeft voor het eerst in de geschiedenis van Regus, gekozen voor een dorp!

Het dorp Amstelveen, waar niet allen een internationale school is. Amstelveen wat het mooiste museum, namelijk het Cobra Museum van het land heeft. Waarvan Vrij Nederland zegt, dat op het Stadsplein de mooiste bibliotheek staat, waar is te genieten van de natuur, van veiligheid en van de nabijheid van Amsterdam en Schiphol, in zo’n dorp kan ik mij voorstellen, dat zo nieuw initiatief, - die de wereldmarkt leider van flexibele werkplek oplossingen – dat hij zich hier in het dorp Amstelveen vestigt.

Als je al die dingen hebt in de Randstad, als Amstelveen en dat nog een dorp noemt, houd vol, maakt niet uit, als mijn bewoners, als die mensen die hier werken, of komen werken, als de mensen die nog niet in Amstelveen, of de directe omgeving zijn gevestigd – als die zich maar gelukkig voelen.

Ik denk, dat tegen de trend in investeren, dat op dit moment je nek uitsteken en weer een nieuw locatie kiezen, met het product, wat jullie hebben, -  ja-, dat toch een deel van de toekomst is. En ik ben blij namens het gemeentebestuur van Amstelveen, ik ben blij voor jouw medewerkers, voor jullie, dat jullie hier zijn. Bravo, heel veel succes niet alleen vandaag, ook straks een beetje in Almere, maar vooral ook in Amstelveen in de Amsterdamse regio. Gefeliciteerd!”

Na het toosten van de CEO en de burgemeester met champagne in plaats van wodka, kwam het echte openingsfeest op gang, waar alle medewerkers van het Business Centre van Regus in Amstelveen aanwezig waren, maar ook gemeenteambtenaren en de uitgenodigde gasten.

Regus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Jan van Zanen, de burgemeester van Amstelveen vertelt over zijn 'dorp'


Het Regus verhaal

De Britse ondernemer Mark Dixon raakte geïnspireerd om met Regus te starten, tijdens een zakenreis naar Brussel, België, waar hij opmerkte hoe veel zakelijke mensen werden gedwongen vanuit hotels te werken bij gebrek aan een meer professionele omgeving. Hij dacht dat er een betere manier moest zijn om optimaal te kunnen werken tijdens een zakenreis.

Met dit doel voor ogen, lanceerde Dixon in 1989 een business center in Brussel. Door de toename van de vraag naar dergelijke Regus locaties, ontwikkelde Dixon snel een wereldwijd netwerk van volledig uitgeruste, ingerichte en bemande business center plaatsen. Als gevolg daarvan konden de bedrijven hun facilitaire kosten verlagen en het verhoogt ook de productiviteit van de medewerkers.

Website: RegusAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS