Bijgewerkt: 2 maart 2024

Het ABN AMRO kantoor in Ouderkerk gaat sluiten

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: ABN AMRO
12-03-2012

ABN AMRO ziet de laatste jaren het aantal bezoeken van klanten aan bankkantoren sterk teruggelopen vanwege een toename in mobiel bankieren en internetbankieren. Op dit moment regelt het merendeel van de ABN AMRO klanten hun bankzaken online.

Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek sluit ABN AMRO het kantoor in Ouderkerk a/d Amstel aan de Dorpsstraat 34 na 16 maart 2012. Klanten zijn ingelicht, dat het kantoor sluit en dat Rembrandtweg 6 in Amstelveen het dichtstbijzijnde adres is. De geldautomaat in Ouderkerk a/d Amstel blijft bestaan, zodat pinnen in de buurt 24 uur per dag mogelijk blijft.


Grotere kaart weergeven Het ABN AMRO filial in Ouderkerk gaat na 16 maart 2012 sluiten

Met online dienstverlening en de apps biedt ABN AMRO klanten de mogelijkheid hun bankzaken snel, eenvoudig te regelen en vooral waar en wanneer zij dat willen. Het online bankieren is de laatste jaren sterk toegenomen.

Deze ontwikkelingen hebben geleid tot het besluit dienstverlening op kantoor Ouderkerk a/d Amstel te stoppen. Voor een persoonlijk gesprek of complexer advies kunnen klanten terecht bij het kantoor in Amstelveen.

Door de week tijdens reguliere openingstijden maar ook op zaterdag. ABN AMRO biedt klanten daarnaast ook de mogelijkheid om thuis een afspraak te maken met een van de adviseurs. Uiteraard is het mogelijk om 24 uur per dag via telefoonnummer 0900-0024 of via Twitter contact op te nemen met het Advies en Service Center van ABN AMRO.

Klanten zijn op de hoogte gesteld en hebben meer informatie over praktische zaken ontvangen in een persoonlijke brief. ABN AMRO heeft een landelijk gespreid kantorennet in Nederland. Binnen een beperkt aantal kilometers heeft ABN AMRO een kantoor met uitgebreide faciliteiten. Het ABN AMRO kantoor in Vinkeveen sluit ook na 16 maart 2012.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.