Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Het 7de Rotary Leerlingendebat 2014 in het Amstelveen College

Nieuws -> Informatief

Bron: Ton Kotterer
16-03-2014

Op woensdagavond 2 april 2014 wordt in het Amstelveen College aan de Sportlaan in Amstelveen voor de 7de keer de Rotary Leerlingendebatwedstrijd gehouden. Leerlingen van 4-Vwo van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en het Keizer Karel College zullen weer hun uiterste best doen het publiek, maar vooral de jury, van hun gelijk te overtuigen. De winnaar treedt in het strijdperk tegen de Belgische winnaar uit Neerpelt.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Het 6de Rotary Leerlingendebat werd op woensdagavond 20 maart 2013 in het Hermann Wesselink College aan de Startbaan gevoerd in Amstelveen


De leerlingen zijn getraind in debatvaardigheden door het Nederlands Debat Instituut, een toonaangevende organisatie op dit gebied. Het belooft dan ook weer een spetterende wedstrijd te worden met als thema 'Winnen met Woorden'.

Rotaryclub Amstelveen-Amstel wil met haar inspanningen voor het Leerlingendebat bijdragen aan betere communicatie in de samenleving om zo samenwerking en wederzijds respect te bevorderen.

De jury bestaat uit voorzitter John de Die, rector Liesbeth Pels Rijcken van het Keizer Karel College, rector Mark Manders van het Amstelveen College, conrector Harold Tennekes van het Hermann Wesselink College en drie deskundige Rotaryleden.

Wie gaat dit jaar Winnen met Woorden? Woensdagavond zal de aula van het Amstelveen College weer zinderen van spanning bij deelnemers, klasgenoten en vrienden, ouders, leerkrachten en iedereen die wil genieten van een woordensteekspel op hoog niveau. Aanvang 19.00 uur. Adres: Sportlaan 27 1185 TB AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.