Bijgewerkt: 28 november 2021

Gratis musical proefles in Amstelveen op zaterdag 6 september 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: Frank van der Steen
22-08-2014

De grootste en leukste musicalclub van Nederland bestaat komend seizoen 10 jaar en is al ruim 6 jaar in Amstelveen gevestigd! Meerdere jongens en meiden uit Amstelveen en omgeving wisten het al ver te schoppen bij FanWork Musicals. Zo speelde Kai Brasdorp al diverse hoofdrollen bij FanWork (op de foto aan de rechterkant). Jongens en meiden uit Amstelveen en omgeving die ook graag lessen willen op het gebied van zingen, dansen en acteren kunnen op zaterdag 6 september 2014 een gratis proefles volgen bij FanWork Amstelveen bij SPA ZUIVER. Aanmelden kan via www.fanworkmusicals.nl/proefles .

Foto Amstelveen
(Foto Andy Doornhein - 2012)

Scènefoto van de musical Anastasia


FanWork Musicals is een begrip in Nederland

Inmiddels een begrip in musicalland. Het komende theaterseizoen stralen vele (oud) FanWorkers in diverse theaterproducties zoals Billy Elliot, De Sound of Music, Klaas Vaak, Puk van de Petteflet, De Jantjes, Waanzinnig Gedroomd, Sneeuwwitje en Moeder ik bij wil bij de Revue. Tevens volgen diverse jongeren een opleiding aan diverse conservatoria, de Frank Sanders Akademie, of aan andere vakopleidingen.

Foto Amstelveen
(Foto Andy Luberti - 2011)

Eindshow jongere kinderen in Amstelveen in 2011


Foto Amstelveen
(Bron Frank van der Steen - 2014)

Frank van der Steen van FanWork Musicals en Monique Zandee van Spa Sport Hotel Zuiver


Dit lijkt het hoogst haalbare succes voor een musicalclub als FanWork Musicals, maar eigenaar Wouter Blijleven (creatief directeur) vertelt: “Het grootste compliment dat wij al jaren krijgen is dat kinderen positief veranderen op persoonlijk niveau. Door onze musicallessen en eindshow worden kinderen zelfverzekerder, durven ze meer en worden ze minder verlegen. Als je eenmaal op dat grote podium hebt gestaan, durf je toch alles?” Meer informatie over FanWork Musicals is te vinden op www.fanworkmusicals.nl  en 030 - 686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS