Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Gratis inloop bij ASCC ComputerClub in de Buurtkamer Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Elwin Lindeman
13-01-2020

De Buurtkamer KKP organiseert in samenwerking met Amstelland Senioren ComputerClub (ASCC) een gratis wijkinloop voor Keizer Karelpark op donderdag 16 januari 2020 van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf nu elke derde donderdag van de maand om deze tijd. Inclusief een kopje koffie of thee. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Bezoekers kunnen vragen stellen over pc, laptop, tablet en smartphone (zowel Apple, Windows en Android).

Een praatje maken over de ontwikkelingen van computers mag natuurlijk ook. Denk hierbij aan het gebruik van apps, mijnoverheid.nldigid.nl, enzovoort. Bij vragen wordt gevraagd de laptop, tablet of smartphone mee te nemen. Er zijn een paar vrijwilligers van de ASCC aanwezig om vragen over iOS, Android en Windows te beantwoorden. Adres: De Buurtkamer KKP is Lindenlaan 75, 1185 LC Amstelveen 

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2020)

Neem bij vragen uw eigen laptop, tablet of smartphone mee!


De ASCC is opgericht door senioren voor senioren. Hoewel de naam van onze vereniging anders doet vermoeden, is de Amstelland Senioren ComputerClub allerminst een club voor alleen 65-plussers. Onze club is bedoeld voor volwassenen die computerkennis niet met de (school)paplepel ingegoten ...

De Buurtkamer KKP. De Buurtkamer KKP organiseert sociale activiteiten en biedt ruimten aan voor ontmoeting en trainingen. In De Buurtkamer zijn er overdag en in de avonds taallessen, kinderactiviteiten, vrouwenpraatgroepen, eenmalige bijeenkomsten, workshops, kleinschalige evenementen, voorstellingen, vergaderingen en wordt er gekookt door vrijwilligers voor Café Internationale.

Vanaf nu organiseert ASCC Computerclub elke derde donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur een inloop voor vragen en advies in de Buurtkamer KKP. U bent van harte welkom, ook als u geen lid bent van de ASCC, op de volgende data: donderdag 16 januari 2020, donderdag 20 februari 2020, donderdag 19 maart 2020.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.