Bijgewerkt: 29 november 2023

Goendelkoerier vergist zich

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb / Gondelkoerier
22-02-2013

De Goendelkoerier, het wijkblad voor Middenhoven en Waardhuizen in de uitgave van maart 2013 stelt de redacteur:

'Beste lezers,

Geen Koninginnedag dit jaar in Nederland, geen Koninklijke familie die op 30 april naar Amstelveen komt. Jammer natuurlijk, maar wat in ‘t vat zit verzuurt niet, want volgend jaar zal de Koninklijke familie onze gemeente op Koningsdag bezoeken. En wij maken er weer een feest van!

De redactie'

gondelkoerier Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2013)

De Goendelkoerier, het wijkblad voor Middenhoven en Waardhuizen in de uitgave van maart 2013 met de verkeerde stelling, dat de Koninginnedag 2013 niet zou doorgaan. Het gaat toch door!!


Jan Demming, van de redactie van de Gondelkoerier reageert desgevraagd op dit fatale bericht: 'Koninginnedag was op een gegeven moment onzeker en ik ben het stukje, voordat het naar de drukker ging, helaas vergeten aan te passen. Stom, maar jammer genoeg niet meer terug te draaien.!'

Maar beste lezer(s), het nieuws uit de Gondelkoerier is altijd te rectificeren, namelijk via het nieuws van Amstelveenweb. Dus bewoners van Middenhoven en Waardhuizen, Koninginnedag op 30 april 2013 gaat gewoon door, ook in Amstelveen! Alleen zonder bezoek van de Koningin zelf. Bij deze bent u weer op de hoogte!!
Redactie Amstelveenweb.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.