Bijgewerkt: 18 april 2021

Goed nieuws van Kookstudio De Pantry

Nieuws -> Informatief

Bron: Yvette van den Heuvel
13-05-2020

We hebben gelukkig goed nieuws!
Onze kookstudio de Pantry mag nog niet open voor iedereen, maar vanaf 1 mei 2020 bereiden we al lekkere broodjes en maaltijden die afgehaald kunnen worden. Ons team gaat in ieder geval het eigen beroemde broodje Rendang maken en op onze Facebook pagina www.facebook.com/kookstudiodepantry/ staat het menu, maar het AFHAALMENU is ook hier in te zien!

Foto Amstelveen
(Bron De Pantry - 2020)

Kookstudio De Pantry aan de Dorpsstraat 51 in Amstelveen

Kinderkookfeestje
Aangezien de scholen weer zijn begonnen gaat Kookstudio De Pantry langzaam beginnen met de kinderkookfeestjes. Vanaf 1 juni 2020 mogen daarom ook wij kleine groepen ontvangen voor de workshops. Hierover volgt later meer informatie, maar mochten er vragen zijn is e-mailen [email protected] of bellen 06-29012439 altijd mogelijk!

Vanaf zaterdag 30 mei 2020 nemen wij weer reserveringen aan voor onze gezellige kinderfeestjes. Onderstaande maatregelen zullen belangrijk zijn om het allemaal zo veilig mogelijk te houden voor ons, ouders en kinderen. Ouders kunnen de kinderen bij de deur afleveren, want helaas is binnenkomen niet mogelijk door de 1.5 meter regeling. De kinderen gaan meteen de handen wassen en krijgen alvast het schort aan. Daarna kunnen ze aan tafel de koksmuts gaan versieren. De ouders van de jarige mogen blijven en aan de stamtafel plaats nemen. Wij zullen tijdens het uitleggen een mondkapje en handschoenen dragen en ontsmetten alles goed, voor, tijdens en natuurlijk na het feestje. Tijdens het feestjes kunnen de kinderen ook zo vaak als nodig de handen wassen en ontsmetten Verder gaan wij er van uit dat iedereen die komt gezond is en geen klachten heeft, zoals wij dat voor onszelf ook in acht nemen.

Foto Amstelveen
(Bron De Pantry - 2020)

Het interieur van De Pantry in het Oude Dorp van Amstelveen


Bij het ophalen van de kinderen geldt hetzelfde in omgekeerde volgorde als bij binnenkomst. Wij dragen de kinderen bij de deur weer over aan de ouders of degenen die hen ophalen. Mochten er nog vragen, of onduidelijkheden zijn dan horen wij het graag. Dus… hopelijk tot zeer snel, want wij kunnen niet wachten om onze leuke feestjes weer te laten plaatsvinden en de kinderen weer te ontvangen!

Tot snel Het team van De Pantry.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.