Bijgewerkt: 29 september 2023

Gelukstafels ook in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ans Fontijn
05-06-2014

Vrijdag 20 juni 2014 worden er in heel Nederland gelukstafels georganiseerd. Ook in Amstelveen. Kom meepraten en deel je geluksmomenten met anderen! We praten vaak meer over de dingen die niet goed gaan dan over, waar we blij van worden. Vrijdag 20 juni brengen we daar verandering in. Zowel in de ochtend als in de middag bestaat de mogelijkheid om mee te praten over GELUK. Want praten over geluk betekent, dat je je meer bewust wordt van geluk in je leven en die bewustwording maakt gelukkiger.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ans Fontijn, coördinator van 'Amstelveen in Dialoog'


In groepjes van maximaal acht mensen gaan we - met begeleiding van een gespreksleider - in dialoog en delen we geluksmomenten uit ons leven. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen! Het gesprek duurt ongeveer twee uur. Je bent van harte welkom:

10:00 uur in de Vrijwilligerscentrale Amstelland, Maalderij 38, 1185 ZC Amstelveen, of 16:30 uur in In de Wallevis, Amsterdamseweg 311, 1182 HA Amstelveen (naast de Johanneskapel).

In de middag bestaat de mogelijkheid het gesprek over geluk te combineren met een stiltewandeling door de heemparken De Braak en J.P. Thijssepark (15:00 uur verzamelen in de Johanneskapel) en/of een maaltijd (19 uur Johanneskapel). Voor gesprek en maaltijd wel even aanmelden: amstelveendialoog@xs4all.nl  of 06-22118575. Wandeling en gesprek gratis, voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.