Bijgewerkt: 24 juli 2024

Garuda Indonesia is de 20ste deelnemer van SkyTeam

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
29-12-2013

De wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam zal op 5 maart 2014 Garuda Indonesia welkom heten als 20ste deelnemer van SkyTeam. Hiermee wordt de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië de tweede SkyTeam-partner uit Zuidoost-Azië.

Door toetreding van Garuda tot SkyTeam kunnen klanten wereldwijd eenvoudig naar Indonesië, de belangrijkste economie van Zuidoost-Azië, reizen. Vanuit de Indonesische hoofdstad en financieel centrum Jakarta voert Garuda rechtstreekse vluchten uit naar zes SkyTeam-hubs: Seoel, Kanton, Peking, Shanghai, Taipei en Amsterdam.

Garuda Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2013)

Een toestel van Garuda Indonesia Boeing 737-8U3 (WL), PK-GMC, nadert Ngurah Rai International Airport, Denpasar, Bali. Deze foto werd genomen in 2010 op Serangan Island, Bali


Emirsyah Satar, CEO bij Garuda Indonesia, gaf aan SkyTeam en de Member airlines dankbaar te zijn voor alle ondersteuning die zij Garuda tot dusver hebben geboden. Toetreding tot SkyTeam is een lange termijn ontwikkelingsstrategie en is onderdeel van het strategische uitbreidingsprogramma “Quantum Leap 2011 – 2015” van de maatschappij. In het kader van dit programma heeft Garuda haar dienstverlening verbeterd en heeft ze actief samenwerking gezocht met de Member airlines van SkyTeam.

SkyTeam biedt klanten van Garuda meer dan 1.020 bestemmingen over de hele wereld. Behalve een uitgebreid netwerk en speciale services als SkyPriority vormt toegang tot ruim 530 lounges wereldwijd een van de overige voordelen die Garuda-klanten bij de SkyTeam-alliantie genieten. Garuda ligt op koers met alle criteria die SkyTeam aan toekomstige partners stelt, waaronder de implementatie van een IT-platform en klantgerichte initiatieven. Wij kijken ernaar uit om volgend jaar op 5 maart de luchtvaartmaatschappij te mogen verwelkomen. Michael Wisbrun, SkyTeam’s Managing Director.

Deelname aan SkyTeam vormt een nieuwe belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van onze maatschappij, waarbij we nu een rol op mondiaal niveau kunnen gaan spelen. Dit maakt deel uit van onze strategie om ons wereldwijde netwerk uit te breiden, terwijl we tevens onze dienstverlening verbeteren door altijd en overal een comfortabele en naadloze reiservaring aan onze klanten te bieden. Emirsyah Satar, CEO bij Garuda Indonesia.

Garuda

Garuda, of Garoeda of Garuda is in de hindoeïstische mythologie een mythisch wezen, half mens, half adelaar. Hij dient als rijdier voor de god Vishnoe. De Garoedas zijn ook een klasse goden (of bovennatuurlijk wezen) in het boeddhisme en het hindoeïsme. Thailand en Indonesië hebben de Garoeda als nationaal symbool.

PT Garuda Indonesia ( Persero ) Tbk ( IDX : GIAA ) , algemeen bekend als Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Het is vernoemd naar de mythische reusachtige vogel Garuda van het hindoeïsme en boeddhistische mythologie.

Garuda Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2013)

Narayana (Vishnu) vliegt op Garuda met Shri Lakshmi (1730), aquarel, dekkende waterverf, goud en zilver op papiervel, door een onbekende kunstenaar uit Bundi, Rajasthan, India


Garuda Indonesia is gevestigd aan Soekarno - Hatta International Airport in Tangerang , in de buurt van Jakarta.

De luchtvaartmaatschappij biedt vluchten naar een aantal bestemmingen in Zuidoost-Azië , Oost-Azië , het Midden-Oosten , Europa en Australië van haar belangrijkste hub , de internationale luchthaven Soekarno - Hatta en andere hubs op Ngurah Rai International Airport , ( Bali ); Sultan Hasanuddin International Airport, (Makassar)en Kuala Namu International Airport, (Meda)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.