Bijgewerkt: 18 juni 2024

GAMMA Amstelveen doneert aan de Voedselbank in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Goedhart Groothandel
17-03-2022

Met de verkoop van rookmelders tijdens de openingsweek, heeft de nieuwe GAMMA in Amstelveen aan de Zetterij 12 een bedrag van maar liefst € 1.000,- opgehaald voor de Voedselbank in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Goedhart - 2022)

Marja Ernste bestuurslid en Wilm Merckel penningmeester van Voedselbank Amstelveen krijgt van Marcel van Lammeren bouwmarktmanager GAMMA Amstelveen de cheque van 1000 euro overhandigd op 16 maart 2022


Marcel van Lammeren, bouwmarktmanager van GAMMA Amstelveen overhandigde de cheque aan Marja Ernste bestuurslid bij de Voedselbank Amstelveen op 16 maart 2022. 'Wij zijn erg blij met deze donatie van de GAMMA. Het bedrag komt zeer goed van pas en zal worden gebruikt voor aanschaf van ontbijtproducten, waar we op dit moment een groot tekort aan hebben' -aldus Marja Ernste.

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis. Tijdens de openingsweek vroeg GAMMA Amstelveen hier aandacht voor door de rookmelders extra scherp te prijzen én van elk verkocht exemplaar 1.00 euro te doneren aan de Voedselbank in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.