Bijgewerkt: 26 september 2022

Fototentoonstelling Tokyo in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
14-06-2009

Tot zondag 5 juli 2009 zijn de foto's van Arthur Martin te zien in de Kunstuitleen Amstelveen. Foto’s die hij maakte in Tokyo in 2008. (meer). De tentoonstelling zal op zondagmiddag 5 juli 2009 afgesloten worden met een Meet en Greet waarbij de fotograaf u graag meeneemt op zijn tocht door Tokyo.

Arthur Amstelveen
(Foto- Arthur Martin - 2009)

Arthur Martin in Tokyo


Onder het genot van een glas sprankelende witte wijn en heerlijke sushi kunt u genieten van de stadsbeelden van Tokyo. Bij de tentoonstelling wordt het boek Steden/Cities van Arthur Martin aangeboden voor € 15,-- (i.p.v.€ 29,50).  Bij aankoop van een foto krijgt u het boek cadeau.

Het 'éénsoksmysterie' van Stef Kreymborg:

Talloze eenlingsokken verdwijnen in mandjes, zakken of dozen en wachten vruchteloos op hun linker of rechter partners. De Amstelveense kunstenares Stef Kreymborg maakt van deze alleenstaande sokken een kunstwerk.

Stef Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Stef Kreymborg op een archieffoto


Het éénsokmysterie houdt de kunstenares al lang bezig.“Ik moet er wat mee, ik heb geen idee waarom sokken alleen overblijven na een wasbeurt, het is een raadsel”. Stef verzamelt de sokken en geeft ze in de vorm van haar kunstwerk een nieuwe toekomst. U kunt uw 'eenzame' sokken (heel of met gaten) inleveren aan de balie van de Kunstuitleen. Tijdens de atelierroute komend najaar zal Stef het kunstwerk tonen. U kunt het project volgen via: www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.