Bijgewerkt: 2 maart 2024

Fotoexpositie 'In 't Vierkant'

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Hans Keijzer
31-10-2011

Ouderkerk aan de Amstel - Van 8 november tot en met 8 december 2011 exposeert  Fotowerkgroep Coherente uit Ouderkerk aan de Amstel op de begane grond van het gemeentehuis Ouder-Amstel. In deze expositie laten de leden van onze fotowerkgroep elk hun eigen visie zien op het onderwerp 'In ’t vierkant'  Dit heeft als resultaat een mooie verscheidenheid aan foto’s, maar geven in het totaal toch een fraai homogeen beeld.

Coherente Amstelveen
(Foto Ans Spronk - 2011)

Ans Spronk - Available light


Coherente Amstelveen
(Foto Cees Reimerink - 2011)

Cees Reimerink - Stilleven in vierkant


Na de succesvolle expositie vorig jaar in het gemeentehuis hebben de leden de smaak te pakken gekregen en heeft de gemeente Ouder-Amstel ons wederom de gelegenheid gegeven te mogen exposeren. Kijk voor de openingstijden en bereikbaarheid van het gemeentehuis

Coherente Amstelveen
(Foto Gerard Niese - 2011)

Gerard Niese - Toscane 3


Coherente Amstelveen
(Foto Hans Keijzer - 2011)

Hans Keijzer - kunst in het kwadraat 3


De onderwerpen lopen uiteen van landschap, architectuur, portret tot tabletop en zijn uitgewerkt in kleur of zwart-wit. De volgende onderwerpen worden door onze leden geëxposeerd: Ria Rijntjes heeft Zaandam in het vierkant vast gelegd, Ans Spronk portretteerde haar kleinkind, Léonne Starmans zocht het in de architectuur van Calatrava en ging daarvoor naar Valencia, Einte Bonstra heeft het dicht bij huis gehouden, Gerard Niese ging ervoor naar Toscane, Cees Reimerink maakte stillevens in het vierkant en onze voorzitter Hans Keijzer maakte zijn eigen kunst en gebruikte daarvoor zijn  glasservies.

Coherente Amstelveen
(Foto Léonne Starmans - 2011)

Léonne Starmans 2011 calatrava 3


Coherente Amstelveen
(Foto Einte Bonstra - 2011)

Einte Bonstra - Dicht bij huis 2


Coherente Amstelveen
(Foto Ria Rijntjes - 2011)

Ria Rijntjes - Zaandam in 't vierkant


Leden gezocht:

De fotogroep manifesteert zich als fotowerkgroep binnen de welzijnsorganisatie Coherente in Ouder-Amstel . Wij zijn op zoek naar nog wat creatieve enthousiastelingen om aan onze groep toe te voegen.

Wij komen elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk om het fotowerk met elkaar te bespreken, workshops te houden en fotograferen ook regelmatig met het oog op een volgende expositie. Ons programma en nadere informatie kunt u vinden op de website van de fotowerkgroep.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.