Bijgewerkt: 28 februari 2024

Foto expositie 'Verbinden' in Ouderkerk aan de Amstel

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Fotowerkgroep Coherente
09-11-2013

'Verbinden' (15 nov - 13 dec. 2013)

Ouder-Amstel - Alsof we in het circus staan en dan nog wel in de piste, zo voelen wij onszelf weleens. Alle aandacht die we krijgen is wel, of niet terecht, maar dat is dus nu aan U. We hebben in ieder geval een grote verscheidenheid aan foto’s voor u tentoon gesteld, waarbij de verbindende factor verbinden is.

Foto Amstelveen
(Bron Fotowerkgroep Coherente - 2013)

Hans Keijzer: Ouderkerkerplas


De veelzijdigheid van dit woord komt in zeer ruime zin naar voren. Het is soms wel even zoeken, maar tijdens de opening van 15 november 2013 om 16.00 uur door onze burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen in het gemeentehuis van Ouder-Amstel zijn alle fotografen aanwezig en kunt u er van op aan, dat zij graag enige tekst en uitleg willen geven. Uiteraard is het ook zo, dat elke foto een eigen verhaal heeft.

Foto Amstelveen
(Bron Fotowerkgroep Coherente - 2013)

Nico Spaansen: Verbinden


Foto Amstelveen
(Bron Fotowerkgroep Coherente - 2013)

Ton Terra: CS


Kortom, we wensen u veel genoegen met het bezichtigen van deze expositie die tot 13 december 2013 te zien zal zijn.

Onze Fotowerkgroep Coherente bestaat uit de volgende leden: Gerald Bakker, Lie Bakker, Einte Bonstra, Ria Rijntjes, Nico Spaansen, Ans Spronk, Léonne Starmans, Ton Terra en onze voorzitter Hans Keijzer. Mocht u belangstelling hebben om samen met ons uw fotohobby uit te voeren dan bent u van harte welkom op een van onze clubavonden. Neem hiervoor contact op met Ria rijntjes (020-4964743, of Hans Keijzer 020-4961016) of per e-mail fwg.coherente@gmail.com )Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.