Bijgewerkt: 2 maart 2024

Foto expositie 'Onderweg' van Fotowerkgroep Coherente in Ouderkerk

Nieuws -> Ouderkerk

Bron: Fotowerkgroep Coherente
30-01-2020

Fotowerkgroep Coherente Ouder-Amstel nodigt u uit voor de opening van de foto expositie 'Onderweg'. De Stichting Coherente is een lokale welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel. Coherente biedt een breed pakket van producten en diensten. Gewerkt wordt met de inzet van veel vrijwilligers en een relatief kleine staf.

De fotowerkgroep van hobby fotografen neemt u mee in hun visuele reis en ideeën, het thema is: onderweg. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari 2020 om 16.30 in het gemeentehuis van Ouder-Amstel en wordt geopend door burgemeester Joyce Langenacker. Als entree zal Ton Terra u muzikaal begroeten.

Wij nodigen u uit om op pad te gaan met de leden van de fotowerkgroep om de tentoongestelde foto’s  te bekijken, zij zullen u graag vertellen wat hun heeft geïnspireerd. De meest uiteenlopend interpretaties van het thema onderweg, de creativiteit en technisch inzicht zullen u verrassen. U bent van harte welkom in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1, 1191BD Ouderkerk aan de Amstel. De expositie begint 10 februari en loopt t/m 19 maart 2020. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Foto Amstelveen
(Foto Ton Terra - 2015)

Ton Terra: 'Onderweg'


Tevens hopen wij nieuwe leden te kunnen enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij de fotowerkgroep, welke al bijna 35 jaar bestaat. Eens in de drie weken komen we samen om technieken en ideeën met elkaar uit te wisselen in het Dienstencentrum Ouder-Amstel. Regelmatig wordt er op diverse plaatsen in het land gefotografeerd en onder leiding van de bevlogen voorzitter van de club, Hans Keijzer, worden unieke plaatjes geschoten. Voor meer informatie en foto’s kunt u een bericht sturen naar fwg.coherente@gmail.com  of bellen met Hans Keijzer 0622934711. Tot ziens bij: Onderweg - On the way - En camino - En course en route – Unterwegs – Kaminda - В пути- 途中- 在途中- Úton

De Fotowerkgroep Coherente, bestaat uit 13 leden. Ze komen elke 3 weken bij elkaar in het Dienstencentrum te Ouderkerk aan de Amstel om hun fotowerk met elkaar te bespreken. In hun programma hebben ze vaste en vrije onderwerpen en houden ze workshops om samen bepaalde technieken te leren, zoals portretfotografie en foto-bewerken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.