Bijgewerkt: 20 april 2024

Feestelijke opening van de Randwijck Markt op zaterdag 14 maart 2015!

Nieuws -> Informatief

Bron: Loek Lempers
06-03-2015

Op zaterdag 14 maart 2015 vindt de feestelijke opening van de Randwijck Markt plaats. Wethouder Peter Bot (BBA) zal om 13:00 uur de formele openingshandeling verrichten. De opening zal muzikaal begeleid worden door de Orion Brassband. De Randwijck Markt is een markt voor en door bewoners en wordt gehouden op het plein van de voormalige Michiel de Ruyterschool, huidig Roelof Venema school, Catharina van Clevepark 10 te Amstelveen.

De Randwijck Markt wordt georganiseerd door Loek en Nicole Lempers met ondersteuning van Janneke Landsmeer. Zij bundelen hun krachten als ondernemers om samen met de kraamhouders elke zaterdag een vertrouwd, sociaal en commercieel trefpunt te vormen voor Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen Noord.

Foto Amstelveen
(Bron Loek Lempers - 2015)

De Randwijckmarkt flyer


De Randwijck Markt

Elk zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur voorziet de Randwijck Markt in kakelverse ambachtelijke producten die zo veel mogelijk een lokale afkomst hebben. Naast het doen van de wekelijkse boodschappen bevordert de Randwijck Markt ook de sociale cohesie. Bewoners uit de buurt en bezoekers van verre kunnen onder het genot van een heerlijk vers gezet kopje koffie en diverse hapjes, met elkaar in contact komen.

Buurtbewoners die graag zelf een bijdrage willen leveren aan de Randwijck Markt, te denken valt aan vrijwilligerswerk of zelf een marktkraamhouder worden, kunnen contact opnemen via contact@randwijckmartk.nl . Ook zijn daar ideeën en suggestie van harte welkom.

Productaanbod

De Randwijck Markt zal in ieder geval van start gaan met het volgende productaanbod: Noten, zuidvruchten, muesli’s en zaden (The Nuthouse), diversen (bio) kazen (Veendaler), sambal, spreads en soep (Landsmeer coaching & cooking), vegetarische gluten- en lactose vrije soep en dagelijkse vitamine shots (Kloos & Zo), Overheerlijke vis (Vishandel Rob Beukers), Franse worsten, verschillende mayonaise, cassoulet (Maison de Saucisson), azijn met smaak en olijfolie met meegeperste smaken (Simone’s Kitchen), groente en fruit van het seizoen (Martin Kelch), Iberische ham & delicatessen (Spaanse Schuur), thee, koffie en crêpes (Nicole & Janneke), Wijn (Moments4Wine), ambachtelijk dagvers brood (Raat), bloemen van eigen bodem (Annemieke’s Pluktuin).



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.