Bijgewerkt: 25 juli 2024

Expositie 'Met man en macht' in Amstelveen InZicht

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenlijn Gemeente Amsterdam
21-09-2019

Afgelopen augustus werd de gigantische zomeroperatie aan de Amstelveenlijn succesvol afgerond. Een operatie die Amstelveen flink op de kop heeft gezet. Maar waar Amstelveners ook met veel bewondering naar keken, want wat werd er in zes weken tijd veel werk verricht. In de foto- en filmexpositie ‘Met man en macht’ is nu te zien hoe zoiets er van dichtbij uit ziet.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

De verbouwing van de Beneluxbaan op 13 augustus 2019 in de kruising van de Straat van Messina en de Beneluxbaan


De expositie ‘Met man en macht’ is van woensdag 25 september t/m vrijdag 25 oktober 2019 te beleven in het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht aan het Stadsplein 103 op de 2de verdieping in de bibliotheek. De toegang is gratis. De openingstijden staan op www.amstelveeninzicht.nl . Maak kans op een VIP-rondleiding bij de Amstelveenlijn. Uit de vele foto’s die zijn gemaakt van de zomeroperatie kunt u in Amstelveen InZicht uw favoriete foto kiezen. Hiermee maakt u kans op een VIP-rondleiding op de bouwplaats van de Amstelveenlijn. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een stembiljet invullen in InZicht.

Zomeroperatie Amstelveenlijn. Van 14 juli t/m 25 augustus 2019 werd er zes weken lang zeven dagen per week, 16 uur per dag aan één stuk doorgewerkt aan de Amstelveenlijn. In deze periode zijn er twee ongelijkvloerse kruisingen bij Kronenburg en Zonnestein aangelegd, vijf nieuwe haltes  gebouwd en 6,6 km spoor vernieuwd van Buitenveldert tot en met het Stadshart. Trams 5 en 6 werden in die periode vervangen door bus 45.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.