Bijgewerkt: 5 juni 2023

Exclusieve koffieavond bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
20-03-2023

Woensdagavond 5 april 2023 is er een exclusieve koffieavond bij boekhandel Libris Venstra: De Koffie Show!

De Koffie Show is een combinatie van een lezing over koffie, een proeverij van bijzondere koffiesoorten en een theaterdeel met liedjes en verhalen over koffie. Dirk-Jan Stip is de verteller, Barend Boot (Boot Koffie) zorgt voor heerlijke luisterliedjes. Speciaal voor De Koffie Show gaat het café na openingstijden open: de show start om 19:30 uur.  

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2019)

Het Venstra Café op het Stadsplein Amstelveen

De lezing met muziek is bedoeld voor iedereen die van koffie houdt, en er graag eens wat meer over wil leren. In drie etappes vertellen we het verhaal van de geschiedenis, de teelt en de smaak van koffie. Dat wordt geen saai gebeuren, want ondertussen krijgen alle gasten drie of vier bijzondere koffies te proeven, met het verhaal daarbij. Er is veel achtergrondinformatie en natuurlijk worden de mond en de neus aan het werk gezet. Proeven en proberen! Terwijl wij de koffie voor jullie zetten is Barend aan de beurt. Hij heeft de afgelopen periode gewerkt aan bijzondere liedjes over koffie, smaak en teelt. Dat brengt hij theatraal en met overgave, waarbij hij zelf de piano speelt.  

Barend is een grootmeester in de koffiewereld, waarbij hij persoonlijk zijn telers in de wereld bezoekt en zorgt dat zij onder goede omstandigheden en voor een goede prijs kunnen werken. Boot Koffie is in twee decennia uitgegroeid tot veruit de beste leverancier van topkoffies in Nederland. Toegang tot deze exclusieve avond is € 17,50, inclusief bijzondere koffies. Op venstra.nl/activiteiten vindt u meer informatie, onder andere over de kaartverkoop. Kaartjes kunnen hier gekocht worden.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.