Bijgewerkt: 27 september 2022

Eindshow 61 Amstelveense musicalsterren groot succes!

Nieuws -> Informatief

Bron: Frank van der Steen
16-06-2010

Ruim 250 ouders, opa's, oma’s, broers en zussen zaten zondag 13 juni 2010 in de zaal van Theater 't Griffioen om de musicalsterren uit hun familie te bewonderen. Na een jaar lang lessen te volgen bij FanWork mochten de 61 kinderen en jongeren van 6 t/m 21 jaar eindelijk hun kunsten aan het publiek vertonen.

 De musicalartiesten-in-spé zagen er allemaal prachtig uit en genoten zienderogen van hun moment! Voor hen is nu de vakantie aangebroken maar in september zullen ze weer verder gaan met de lessen, welke ook in ’t Griffoen worden gegeven. De lessen worden gegeven door de jonge en professionele docenten van FanWork. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl  en te verkrijgen via 030 – 686 69 11.

Musical Amstelveen
(Foto FanWork - 2010)

De jonge musicalsterren van FanWork in Uilenstede


De Musical Factory

De 61 Amstelveense deelnemers zijn in september gestart met de Musical Factory. In deze Musical Factory krijgt men iedere week les op het gebied van zang, spel en dans. De jongste kinderen (6, 7 en 8 jarigen) hebben 1,5 uur les op woensdagmiddag en de oudere kinderen ( 9 t/m 21 jaar) krijgen iedere zaterdag 2 uur les in hun eigen leeftijdscategorie.

Bij FanWork is plezier erg belangrijk, maar krijgen de deelnemers op een serieuze manier les in de drie musicaldisciplines. Alle aspecten van musical komen aan bod, zodat ze in de toekomst auditie kunnen doen voor conservatoria of opleidingen om (musical) artiest te worden.

FanWork

Bij FanWork volgen bijna 600 kinderen / jongeren musicalles, allen in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau (Musical Factory). Daarnaast verzorgt FanWork lessen op buiten schoolse opvang en heeft FanWork de Talent Group.

In de Talent Group werken de meeste getalenteerde jongeren aan een musicalproductie, waarmee ze 25 maal optreden in de Randstad. Dit jaar is het de Klokkenluider van de Notre Dame. Diverse jongeren uit deze Talent Group  volgen nu opleidingen bij o.a. Lucia Marthas, Frank Sanders en Willem Nijholt.

Het is mogelijk om vanaf september 2010 te starten bij de Musical Factory van FanWork. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl  en www.fanwork.nl/klokkenluider  via 030 - 686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.