Bijgewerkt: 20 juli 2024

Eerste exemplaar boek 'Moeders langs de lijn' uitgereikt

Nieuws -> Informatief

Bron: Uitgeverij Tipi
03-05-2010

In de aanloop naar Moederdag ontvingen moeders van de Sporting Martinus B1-selectie het eerste exemplaar van het boek 'Moeders langs de lijn' - handboek voor de voetbalmoeder van Sandra Blikslager.

Moeders Amstelveen
(Foto Uitgeverij Tipi - 2010)

De voetbalmoeders van de B1-spelers bladeren in het boek


In dit handboek, uitgegeven door de Amstelveense Uitgeverij Tipi, staat alles wat een voetbalmoeder moet weten van de meest beoefende sport in Nederland. Van de spelregels tot hoe ze zich kunnen gedragen langs de lijn als trouwe supporter van hun voetbalkinderen. 

De voetbalmoeders van de B1-spelers waren vereerd dat zij de eerste exemplaren van het handboek in ontvangst mochten nemen van Yvette Cramer van uitgeverij Tipi/Totemboek uit Amstelveen. Zij vonden het een toepasselijk moederdagcadeautje. Natuurlijk werd meteen opgezocht hoe de buitenspelregel nu precies luidt.

Moeders Amstelveen
(Foto Uitgeverij Tipi - 2010)

De spelers van Sporting Martinus B1-selectie met de moeders en de uitgever van het boek


De B1 van Sporting Martinus speelt op Moederdag 9 mei 2010, de laatste competitiewedstrijd en maakt kans op de kampioensbeker. Moeders langs de lijn kost € 15,95 en is te koop bij onder meer Boekhandel Venstra.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.