Bijgewerkt: 22 september 2023

Een avondje uit wordt nog leuker met Connexxion

Nieuws -> Informatief

Bron: Connexxion
23-09-2014

Gratis naar huis met je restaurantrekening, theater-, concert- of bioscoopkaartje. Dit kan in een groot aantal regio's, waar Connexxion rijdt. Gezellig bijkletsen, heerlijk eten en een lekker wijntje erbij; een avondje uit is gewoon genieten. Tussen 1 en 31 oktober 2014 brengt de Connexxionbus je na 20.00 uur gratis naar huis op vertoon van je restaurantrekening, bioscoopkaartje, of theaterticket.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Een bus van Connexxion is in Amstelveen aangekomen


Deze actie is geldig in de regio’s Almere, provincie Utrecht, Amstelland/Meerlanden, Gooi en Vechtstreek, Haarlem/IJmond, Noord Holland Noord en in de Zaanstreek. Deze actie was vorig jaar erg succesvol. In de herfstmaand veilig thuisgebracht door de buschauffeur na een avondje uit, viel in de smaak bij veel van onze reizigers. Ook Koninklijke Horeca Nederland is blij met de actie: uit onderzoek blijkt, dat dit is een extra stimulans om gezellig met elkaar uit eten te gaan.

Actievoorwaarden:

-Actieaanbod is geldig van 1 t/m 31 oktober 2014

-Terugreis met restaurantrekening vanaf € 25,- is geldig voor twee personen, na 20.00 uur

-Terugreis met theater-, concert- of bioscoopkaartje is geldig voor één persoon, na 20.00 uur

-De terugreis vindt plaats op dezelfde datum als die van de restaurantrekening, theater-, concert- of bioscoopkaartje

-Toon bij instappen de restaurantrekening, of het theater- , concert- of bioscoopkaartje aan de buschauffeur. Voorin instappen is voor deze actie verplicht

-Bevestigingen zijn niet geldig als ze op je smartphone staan; een bevestiging via de smartphone moet je uitprinten en aan de buschauffeur tonen

-De actie geldt op de buslijnen van Connexxion, Maxx, Sternet en R-net (alleen de Connexxion R-net lijnen!) in Noord-Holland, Provincie Utrecht en regio Almere.

-Actie is niet geldig op nachtlijnen. Meer informatie is te vinden op www.connexxion.nl/avondjeuitAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.