Bijgewerkt: 28 november 2021

Dorpskerk fair in het Oude Dorp

Nieuws -> Informatief

Bron: Vrienden van de Dorpskerk Amstelveen
15-09-2008

Zoals al in de pers te lezen was worden de Bankraskerk en de Dorpskerk met sluiting bedreigd als gevolg van - toekomstige - financiële tekorten van de protestantse gemeente. Bij velen in Amstelveen heeft deze teleurstelling en onbegrip opgeroepen.

Een aantal leden van de Dorpskerk heeft zich daarom verenigd in een actiegroep die momenteel de mogelijkheden onderzoekt om de Dorpskerk en haar belangrijke maatschappelijke functie voor álle inwoners van Amstelveen te behouden. Een eerste stap is de oprichting van de vereniging Vrienden van de Dorpskerk Amstelveen.

Dorpskerk Amstelveen
(Vrienden van de Dorpskerk - 2008)

De flyer van de Dorpskerk Fair 2008


Deze oprichting wordt gevierd met een feestelijke Fair op zaterdag 27 september 2008, van 11 tot 17 uur, in en rondom de Dorpskerk in het Oude Dorp. Burgemeester Van Zanen zal om 14:30 officieel de aftrap van de vereniging geven.

Met uw komst steunt u het initiatief om de Dorpskerk open te houden! Aan jong en oud is gedacht: er is een verkoop van ambachtelijke producten, een wijnproeverij, creatieve workshops, oud Hollandse kinderspelen, pony rijden om de kerk, orgelspel, rad van fortuin etc. Natuurlijk is er die dag ook gelegenheid om Vriend of vriendin van de Dorpskerk te worden.

Welkom op zaterdag 27 september!

Website: Dorpskerk AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS