Bijgewerkt: 24 april 2024

Digitale Koningsnachtviering voor jongeren in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Amstelveen Oranje
15-04-2021

Koningsdag 2021 nadert, feest! En dat vieren we in Amstelveen natuurlijk ook. Het blijft dit jaar nog even stil op straat, maar voor de thuisfeestvierders wordt op maandag 26 april, in samenwerking met Stichting Future Face en P60, een vette koningsnacht ingeluid met een fantastisch livestream evenement. Door, voor en met jongeren tussen de 16 en 22 jaar, maken we er een mooi feest van.

Hét moment dus om thuis, met vrienden, de Koningsnacht in te luiden met een topfeest, wat hopelijk aanleiding mag zijn voor een jaarlijks terugkerend evenement, maar dan natuurlijk in fysieke vorm. Login en doe mee! P60 opent ‘digitaal’ de deuren en wij zorgen voor een feestelijk gevuld podium. Chat met vrienden en contact de crew om jouw belevingen en ervaringen te delen. Noteer maandagavond 26 april 2021 alvast in je agenda en check social media voor het definitieve programma!



Digitale talentenmarkt voor kinderen: Maak een oranje-video en win 500 euro voor je club. Op dinsdag 27 april 2021(Koningsdag) is er opnieuw geen vrijmarkt. Toch kunnen de kinderen in Amstelveen hun talent aan de buurt laten zien en een mooi geldbedrag verdienen. Speel jij prachtig piano of viool, of zing je de sterren van de hemel? Ben jij goed in turnen of ken jij een toffe voetbaltruc? Laat het zien in een video en stuur deze in via de nieuwe website www.amstelveenkleurtoranje.nl

Win voor je club. 'De vrijmarkt is voor kinderen vaak een plek om te laten zien wat ze kunnen. Helaas kan dit ook dit jaar niet gehouden worden. Daarom hebben we met Stichting Amstelveen Oranje een alternatief bedacht: de digitale talentenmarkt ‘Amstelveen kleurt oranje’. Kinderen kunnen – met toestemming van hun ouders – hun talenten laten zien in een leuke oranje-video van maximaal één minuut. En ja, daar kunnen ze ook een mooi geldbedrag mee verdienen. Niet voor henzelf, maar voor hun club of voor een goed doel' - vertelt Marloes Smit, bestuurslid van Stichting Amstelveen Oranje.

Prijzengeld. De prijzen zijn nu vastgesteld op 150 euro (3de plek), 250 euro (2de plek) en 500 euro (!) voor de winnaar. Maar vind je deze actie nou helemaal te gek, dan kunnen kijkers, opa’s, oma’s, buren en plaatsgenoten de actie steunen en een donatie doen via de website www.amstelveenkleurtoranje.nl . Het totale geldbedrag wordt verdeeld onder de winnaars verdeeld, waardoor het volledig terechtkomt bij de door hen uitgekozen lokale club, muziekschool of goed doel. De winnaars worden gekozen door een professionele jury. De geldbedragen worden via een symbolische cheque door de kinderen zelf overhandigd aan de betreffende club of een lokaal goed doel. Samen bedenken ze wat ze met het geld willen doen. Een sportdag organiseren, bankjes langs het veld of nieuwe instrumenten of attributen. Alles kan en alles mag!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.