Bijgewerkt: 22 september 2023

De verkiezing van de Sociaal Werker van het jaar 2017

Nieuws -> Informatief

Bron: AanZ-Amstelveen
17-02-2017

Professionals Vita Amstelland zijn genomineerd voor Sociaal werker van het jaar. Aksana van Maanen (Vita Amstelland) en Sanne Joosen  (AanZ Amstelveen) werken samen in de wijk Bankras/Kostverloren. Zowel Vita Amstelland als AanZ Amstelveen maken sinds januari 2016 onderdeel uit van Participe Holding. Participe is dan ook extra trots op de dubbel- nominatie vanuit beide organisaties.

Elk jaar wordt de verkiezing Sociaal Werker gehouden. Een Sociaal Werker die innovatief, creatief en vooruitstrevend is, een echte ambassadeur is van het sociaal werk, een slimme aanpak heeft, een echte trekker van het wijkteam is en/of iemand die enorm inspirerend is, of zoals op de website te lezen is: “De Sociaal Werker van het Jaar is iemand die vol energie en passie zijn, of haar vak uitoefent. Die altijd vernieuwende ideeën heeft en voor wie geen brug te ver is. En die daar ook nog eens bevlogen over kan vertellen. De winnaar van de verkiezing is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van sociaal werker.De jury heeft een drietal sociaal werkers genomineerd voor de titel Sociaal Werker van het Jaar, Lennert Bont (Versa Welzijn). Mariska Overgaag (Kwaadraad) en voor het eerst is er een duo genomineerd. Aksana en Sanne zijn samen één van de drie kanshebbers op deze felbegeerde titel. In het filmpje wat op de website te vinden is vertellen zij iets over hun werk en vertellen buurtbewoners en collega’s van Aksana en Sanne iets over hen. Vindt u ook, dat zij de prijs Sociaal Werker van het jaar verdienen? Ga dan naar de website https://www.zorgwelzijn.nl/verkiezing en breng uw stem ui.

Wie zich uiteindelijk dé Sociaal Werker van het Jaar 2017 mag noemen, wordt bepaald door de publieksstemmen op de filmpjes, door een vakjury en door de bezoekers van de Dag van de Sociaal Werker op 15 maart 2017. De verkiezing Sociaal Werker van het Jaar is een initiatief van sociale partners en wordt georganiseerd door arbeidsmarktorganisatie FCB, in samenwerking met Zorg+Welzijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.