Bijgewerkt: 22 september 2023

De nieuwe Buurtkamer in Amstelveen is geopend

Nieuws -> Informatief

Bron: Dorien Mijksenaar
01-07-2013

Afgelopen zondag 30 juni 2013 was er grote belangstelling bij de vaste klanten van het zondagscafé. Het nieuwe onderkomen aan de Lindenlaan 75 is nog lang niet op orde, maar in de maanden juli en augustus starten wij met de zondagmiddagen.

In september gaan ook de andere activiteiten weer beginnen, zoals het mannencafé, de woensdagmiddag taalondersteuning voor lagere school kinderen, de vrouwenactiviteiten, taalclubs, vergaderingen etc.

moc Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De nieuwe Buurtkamer is geopend in het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75


We zoeken nog naar mensen die mee willen doen door als gastvrouw, of gastheer aanwezig te zijn. We zoeken iemand die een kast wil schilderen. Wie wil een mededelingsblad voor ons ontwerpen? En we willen ook graag tuinmeubelen om een terras te maken.

Belangstelling? Bel met Dorien Mijksenaar 06-43470011 of e-mail: mijksenaar@planet.nl Namens de Bewoners Initiatief groep Keizer Karel Park. We zien u eventueel zondag vanaf 14.00 uur in de nieuwe Buurtkamer.(zij ingang)

Met onze hartelijke dank, Dorien Mijksenaar namens de BIG-KKPAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.