Bijgewerkt: 28 november 2021

Dé literaire ontdekking in Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelveen
29-08-2014

Twee schrijfsters staan in deze literaire ontdekking centraal; de ervaren Christine Otten en debutante Niña Weijers. Rutger Martens voelt ze aan de tand en samen gaan zij onder meer op zoek naar de antwoorden op vragen zoals, waarom zij schrijven en wat de reden is, dat zij blijven schrijven. Kom ook en maak gebruik van de speciale aanbieding ‘neem gratis iemand mee’.

Niña Weijers mag dan debutante zijn, zij won wel de schrijfwedstrijd Write Now! en werd door maandblad Opzij uitgeroepen tot een van dé  ‘35 schrijfsters onder de 35’. Haar debuutroman De consequenties verscheen in mei 2014.

Foto Amstelveen
(Foto Liselore Chevalier - 2014)

Niña Weijers en Christine Otten


Christine Otten debuteerde in 1995 met Blauw metaal en werd o.a. genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Samen met Erik Kessels schreef zij het Boekenweekessay en in mei 2014 verscheen haar nieuwe roman Rafael.

Interviewer Rutger Martens is neerlandicus en geeft lezingen en workshops over literatuur. Hij interviewt schrijvers, presenteert op literaire festivals en maakt literaire theatervoorstellingen. Een prachtige mix om er vanavond een boeiend gesprek van te maken.

De literaire ontdekking is ook dit keer in samenwerking met boekhandel Libris Venstra. De toegangsprijs is € 12,50 en voor pashouders € 10,- In de voorverkoop gaat van deze prijzen nog een euro af. Voor deze prijs mag u nog iemand meenemen…hoeft u niet te betalen. Reserveren kan online via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken. Tijd en locatie: donderdag 18 september 2014, vanaf 20.15-22.00 uur Stadsplein 102 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS